Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Δημοκρατικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων

Γράφει ο Β. Μερτής από το Αίγιο:

Υπάρχουν δύο κατηγορίες δημοκρατών στην Ελλάδα, οι συνειδητοί «πλουτοκράτες» οι οποίοι εν γνώσει λειτουργούν εις βάρος της πατρίδας μας και οι καθοδηγούμενοι από τους παραπάνω που βροντοφωνάζουν για δημοκρατία δίχως να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Η ανθελληνική προπαγάνδα των απογόνων του Μαρξ και των  φιλελεύθερων μειοδοτών  λειτούργησε τόσα χρόνια μεθοδικά με κύριο σκοπό τον εκφυλισμό του έθνους μας.

 Έτσι φτάνουμε σήμερα εν έτη  2014 να μιλάμε για αντιρατσιστικά νομοσχέδια όπου καθιστούν τους λαθρομετανάστες και τους ομοφυλόφιλους κυριάρχους μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, επικαλούμενοι τα ατομικά δικαιώματα. Επίσης μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο μας επιβάλουν «πάντα με δημοκρατικούς τρόπους, βλέπε ελευθερία του λόγου» να εκφέρουμε δημόσια μια και μοναδική μονόδρομη γνώμη, για «ολοκαυτώματα» τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν κάποια χρόνια σύμφωνα με αυτούς στην κεντρική Ευρώπη.
Τα ερωτήματα τα οποία τίθενται είναι πολλά όπως, τι μας αφορά τι έγινε τότε στην κεντρική Ευρώπη; Θα προλάβω να απαντήσω στους κακοπροαίρετους λόγιους της συμφοράς όπου θα πουν: Μας ενδιαφέρει, διότι ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή ένωση! Δεν ανήκουμε σε καμία Ευρωπαϊκή ένωση τύπου (Η.Π.Α.), ανήκουμε στην Ευρώπη των εθνών. Το κάθε έθνος  είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του εντός της πατρίδας του. Και κατά δεύτερον η στάση της Ελλάδας και τον εθνοπροδοτών κομμουνιστών κατά την διάρκεια των υποτιθέμενων «γενοκτονιών» ήταν ουδέτερη! Ποιος ο λόγος να πάρουμε θέση μετά από δεκαετίες, τι μεσολάβησε; Ας παραμείνουμε ουδέτεροι και ας το κρίνει ο καθένας μας ατομικά διαβάζοντας Παγκόσμια ιστορία. Τι πιο δημοκρατικό;

Παραδόξως κύριοι καλόψυχοι ανθρωπιστές εμάς μας ενδιαφέρει η ένδοξη ελληνική ιστορία και μέσα σε αυτή έχουν διαπραχθεί πολλές γενοκτονίες όπως αυτή των Ποντίων  της Μ. Ασίας. Όπως η γενοκτονία των Ελλήνων του 21ου αιώνα οπού χιλιάδες θυσιάστηκαν τον βωμό της δημοκρατικής οικονομικής κρίσης. Γιατί αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει και αυτές τις γενοκτονίες; Η απάντηση είναι λιτή, διότι αυτές τις γενοκτονίες τις διαπράξατε εσείς και οι πρόγονοι σας γενίτσαροι συμπράττοντας με τους ξένους εντολοδόχους σας, τους ψευτοσυμμάχους της συμφοράς οι οποίοι ευθύνονται για όλα τα δεινά που υπέστη ο ελληνισμός μας.

Μας πολεμάτε διότι δεν ανήκουμε στον αποχαυνωμένο και κίβδηλο κόσμο σας. Μας πολεμάτε διότι δεν ευθυγραμμιζόμαστε με τους σκοπούς των αρπακτικών της ξενοκρατίας. Ε λοιπόν όχι δεν οραματιζόμαστε ούτε τον δικό σας ουτοπικό κόσμο ούτε συμπράττουμε με καταπιεστές του έθνους μας, αν συμπράτταμε και οραματιζόμασταν τον κόσμο σας, δεν θα ήμασταν εθνικιστές, θα ήμασταν εθνοπροδότες. Έτσι λοιπόν είμαστε αμετανόητη εθνικιστές, αμετανόητοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες όπου ορμώμενο το πνεύμα των Ελλήνων  ποτίζει της ψυχές μας με θέληση για εθνικό αγώνα. Και μας διατάζει  να μην κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω ενάντια στους εχθρούς που επιβουλεύονται την πατρίδα μας.