Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΟΙ Σαμαροβενιζέλοι βγήκαν για κυνήγι με θήραμα τους ενστόλους!


ΟΙ Σαμαροβενιζέλοι βγήκαν για κυνήγι με θήραμα τους ενστόλους!Μετά από μια ομοβροντία υποκριτικών δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών υπέρ των ενστόλων (με κορυφαία τη δήλωση του γερμανόδουλου φον Αντωνάκη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ, ότι οι ένστολοι είναι η «ασπίδα της δημοκρατίας») και των συνηθισμένων «φιλικών» χτυπημάτων στην πλάτη, ήρθε και η… λυπητερή.

Όπως είναι γνωστό, λοιπόν, το «πολυνομοσχέδιο» που έχει κατατεθεί στη βουλή από την ελεεινή και τρισάθλια συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, και πιο συγκεκριμένα από το υπουργείο Εργασίας, φέρνει μειώσεις 50% στο (ήδη κουτσουρεμένο…) εφάπαξ των ενστόλων (για την πληρωμή του οποίου οι πανάθλιοι συνεχίζουν να τους κάνουν κρατήσεις στους μισθούς τους…), καθώς και νέες περικοπές στις επικουρικές τους συντάξεις.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη αθλιότητα της συγκυβέρνησης των πουλημένων στους διεθνείς τοκογλύφους, είναι ότι προκειμένου να μη χάσουν κανένα «θήραμα» (δηλαδή τους ενστόλους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης), έχουν ορίσει ως ημερομηνία ενάρξεως ισχύος του νόμου, όχι την επομένη Τετάρτη 6 Αυγούστου που θα ψηφισθεί, αλλά την 30η Ιουλίου που κατατέθηκε στη βουλή! Ούτως ώστε, να πιάσει το νέο μέτρο και αυτούς που –από άγνοια- θα υποβάλλουν αιτήσεις συνταξιοδότησης αυτή τη βδομάδα, νομίζοντας ότι έτσι θα σώσουν το εφάπαξ τους!
(ΥΓ) 1: Αυτή είναι η πρώτη δόση… Έρχεται και δεύτερη το φθινόπωρο, με «γενναία» αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης των ενστόλων κατά 5 έως και 7 χρόνια!
(ΥΓ) 2: Σύμφωνα με ένστολους φίλους της ιστοσελίδας μας, εκείνοι που ευνοήθηκαν παρά την κρίση και τα μέτρα, ήταν όσοι διορίστηκαν με σημείωμα της κλαδικής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1990. Και νεότατοι βγήκαν στη σύνταξη, και το εφάπαξ το πήραν ολόκληρο. Αυτή είναι η… αγάπη και η… στοργή της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά για τους ενστόλους (αλλά μόνο της κλεφτο-πασοκαρίας…)!
Εθνικισμός.net