Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

H εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα” στην Αρχαία Ολυμπία - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


H εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα” στην Αρχαία Ολυμπία - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΟι Χρυσαυγίτες απέδειξαν για άλλη μια φορά πως για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση… Αφού ο δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αναιρέσει την άδεια που μας είχε παραχωρήσει για να παρουσιάσουμε τους Ηλείους υποψηφίους της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ" εντός αιθούσης του δημαρχείου (μετά από αντιδράσεις του Κρατικοδίαιτου Κόμματος Ελλάδος και λοιπών τεθλιμμένων συγγενών), αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανοικτή συγκέντρωση ακριβώς έξω από το δημαρχείο, στην οποία προσήλθαν περισσότεροι φίλοι του κινήματος από όσους θα μπορούσαν να χωρέσουν εντός μιας αίθουσας.


Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα τοπικά ΜΜΕ, έκαναν λόγο για… ισχυρές αντιδράσεις και «μαχητικές» αντισυγκεντρώσεις που τελικά όπως αποδεικνύει ο φακός περιορίστηκαν σε μια γραφική παρουσία 6-7 ανθρώπων.

Εν τέλει, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με τον Συναγωνιστή Νίκο Παρασκευόπουλο να παρουσιάζει τους υποψηφίους μας στο κοινό.

Εν συνεχεία μίλησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Κωνσταντίνου

και Κώστας Ντάϊκος.

Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνου μάλιστα στηλίτευσε την ακύρωση της δημοτικής απόφασης λέγοντας πως αν κάτι προσβάλει την ιερή γη της Αρχαίας Ολυμπίας, αυτό δεν είναι ο αρχαιοελληνικός Μαίανδρος, αλλά το σφυροδρέπανο.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας και Ηλείας, συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη

και Νικόλαος Κρέσπης

αντίστοιχα, μίλησαν για τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ στην αυτοδιοίκηση και αμέσως μετά οι βουλευτές Κ. Μπαρμπαρούσης

Ν. Μίχος

και Δ. Κουκούτσης απήυθυναν χαιρετισμό.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας μίλησε για το πολιτικό νόημα των επικείμενων αναμετρήσεων και καταφέρθηκε εναντίον όλων των παρατάξεων.

Την εκδήλωση έκλεισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μας τίμησε για δεύτερη φορά με την παρουσία του στο νομό.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/seisthke-h-archaia-olumpia-apo-thn-anoichth-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-fw#ixzz30q8rrMZU