Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ "ΟΠΛΑ"!!! ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

       
  Αποκάλυψη του Βουλευτή Αχαίας Μιχάλη Αρβανίτη

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών  προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα "Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015", μεταξύ άλλων αναφέρονται επι λέξει τα εξής :


"... το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση" (σελ.8), "... η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού", "...η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών" (σελ 7 και 8), "η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) " (σελ. 6).

 Το σατανικό - δολοφονικό αυτό σχέδιο Γενοκτονίας των Ελλήνων και καταστροφής του Ελληνικού Εθνους που εξεπόνησαν οι εβραιοσιωνιστές δολοφόνοι των λαών, εκτελείται συστηματικά και ύπουλα από την πολυώνυμη εγκληματική οργάνωση " Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ -ΔΗΜΑΡ" και όλα τα αποκόμματα, που ξεφύτρωσαν για να συμπράξουν σ' αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ με πρόσχημα τη "δημοκρατία" και τον "ανθρωπισμό"
Τσακίστε τους, χωρίς έλεος!!!