Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Το αναστάσιμο μήνυμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα" Χρήστου Α. Ρήγα

Δεν υπάρχει λαμπρότερη ημέρα οπό την Αγία και Μεγάλη Κυριακή της Αναστάσεως. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γιορτή από τη λαμπρή των Ελλήνων. 

Αυτή την στιγμή, όπου μαζί με τον Λυτρωτή Χριστό, συσταυρώνεται ένας ολόκληρος Λαός, που προδότες και ανθέλληνες υποχθόνια “διαμοιράζουν τα ιμάτια” του νεοελληνικού κράτους οδηγώντας το στον διαμελισμό και σε νέα εθνική καταστροφή, αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται θρήνοι επιτάφιοι, αλλά αντίσταση και αγώνας. Για να μπορέσουμε, μέσα από το ανέσπερο φως της Αναστάσεως, να δούμε με θάρρος και αισιοδοξία το δύσκολο, σκληρό και επώδυνο χρέος να αλλάξουμε και να απαλλάξουμε τον τόπο μας και τη ζωή μας από τους σταυρωτές του Έθνους μας και τους πιστούς αυλοκόλακές τους. Το μπορούμε. 

Διότι, όσο και αν προσπάθησαν να μας αφανίσουν, νομοθετώντας εναντίον μας, υπονομεύοντας την αλήθεια και διώκοντας εμάς τους “τελευταίους πιστούς”, -όσο και αν αγωνίστηκαν οι θιασώτες των ανθελληνικών ιδεολογημάτων και της αντιχριστιανικής προπαγάνδας να αποδυναμώσουν το έργο του Αρχηγού μας, ο αναστάς Κύριος της Ζωής, ο Θεός των Ορθοδόξων Ελλήνων, έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Μπροστά στη δύναμη και το φως της Αναστάσεως, οι δυνάμεις του σκότους, της φθοράς και της αδικίας εξαφανίζονται όπως ο καπνός στον άνεμο, όπως το κερί στη φωτιά.
 

 
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
 

 
Να έχετε Πίστη! Πίστη στον Θεό, πίστη στην Πατρίδα, Πίστη στο αύριο. Αγωνιστείτε για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Δώστε την δυνατότητα στα παιδιά μας, στο μέλλον μας, να λένε με βεβαιότητα ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!
 

 
Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα μας!
 


 
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδοςα