Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ένα μήνυμα από το “σπίτι των πεθαμένων” - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ένα μήνυμα από το “σπίτι των πεθαμένων” - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου"Αναμνήσεις από το σπίτι των πεθαμένων" έχει τίτλο το περίφημο βιβλίο του Ντοστογιέφσκι, στο οποίο περιγράφει την πολυετή φυλάκισή του στα κάτεργα της Σιβηρίας για λόγους πολιτικούς.
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί των "νταβατζήδων" μετέδωσαν μηνύματα όλων των πολιτικών αρχηγών πλην εμού παρ' όλο το γεγονός ότι αυτό, το μήνυμά μου, είχε δημοσιευθεί στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων. Ξυπνήστε "νταβατζήδες", φυλακή με έχετε βάλει δεν με σκοτώσατε ακόμη...
Το ίδιο και οι εφημερίδες, που ανέφεραν που θα περάσουν την Λαμπρή οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά δεν είπαν λέξη ότι ένας πολιτικός αρχηγός κόμματος ευρίσκεται άδικα και παράνομα στη φυλακή. Όλα αυτά στην Ελλάδα της χούντας Σαμαρά Βενιζέλου όπου ξαναζωντάνεψαν "τα σπίτια των πεθαμένων" της Σιβηρίας.

Λάβετε σοβαρά υπ' όψη σας λοιπόν, ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες παρ' όλες τις φυλακίσεις, τις διώξεις και τις σφαίρες των παρακρατικών δολοφόνων σας, γίνονται κάθε ημέρα και περισσότεροι. Το ψωμί της εξορίας σας μας τρέφει εθνοπροδότες. Ερχόμαστε και στις 25 Μαΐου έρχεται και το τέλος της χούντας Βενιζέλου Σαμαρά.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 21 Απριλίου 2014