Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

“Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά”: Απάντηση στα ψέματα του απερχόμενου δημάρχου


Πρόσφατα, ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά δήλωσε στο δημοτικό ραδιόφωνο κανάλι 1 του Πειραιά ότι «τα πράγματα έχουν αλλάξει». Φυσικά, αφού η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και εσείς καταρρέετε!
«Ο κόσμος είναι πιο ώριμος παρά ποτέ. Έπαθε από τους ρήτορες της πολίτικης. Αιχμαλωτίστηκε. Καλλιέργησε υψηλές προσδοκίες και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό». Φυσικά, αφού ο Ελληνικός λαός έπαθε και ξέρει πλέον ποιοι είναι οι λαοπλάνοι επαγγελματίες πολιτικοί και θα τους τιμωρήσει στις ερχόμενες εκλογές.

«Είμαστε σε χρεοκοπία παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κάνει ο πρωθυπουργός». Ο πρωθυπουργός του μνημονίου συνεχίζει την καταστροφική του πολιτική και κάνει τιτάνιες προσπάθειες για την κατάλυση του πολιτεύματος. Ο μνημονιακός πρωθυπουργός της ΠΟ.ΛΑΝ που κάνει τιτάνιες προσπάθειες για να βάλει φυλακή τη Χρυσή Αυγή, γιατί του κόβει «ψηφαλάκια», ο μνημονιακός πρωθυπουργός που δίνει στήριξη στον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά.
Ο Λαός του Πειραιά θα δείξει την στήριξη του, την εμπιστοσύνη του στις 18 Μαΐου, τότε που η ΝΔ θα θρηνεί και η Χρυσή Αυγή θα ενδυναμώνεται.
«Πανηγυρίζω κάθε φορά που λύνω ένα πρόβλημα, που κάνω ένα έργο». ΕΡΓΑ όπως το κυκλοφοριακό μπάχαλο του Πειραιά. ΕΡΓΑ όπως το να έχετε  νεκρώσει τα Μανιάτικα λόγω έργων του μετρό το οποίο θα ανοίξει το 2016.. ΕΡΓΑ όπως το τραμ, το οποίο δεν χρειάζεται ο Πειραιάς.
«Δεν έχω κανένα κόμμα». Έχετε κύριε δήμαρχε, την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΛΑΝ-ΛΑΟΣ Α.Ε και την τρόικα.
Όσα ψέμματα και να πείτε, ο Μάιος έρχεται!