Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

H Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες οπλαρχηγούς στην Αγία Λαύρα - Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο

H Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες οπλαρχηγούς στην Αγία Λαύρα - Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων ΑμβρόσιοΣτην ιστορική Αγία Λαύρα, στο μοναστήρι που για πρώτη φορά ακούστηκε ο ιερός όρκος των Ελλήνων “Ελευθερία ή θάνατος”, κορυφώθηκαν στις 25 Μαρτίου 2014 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνεγερσίας του Έθνους. 

Σεμνά και διακριτικά, όπως αρμόζει στην ιερότητα της στιγμής και του χώρου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή παρευρέθη και απέθεσε φόρο τιμής στους οπλαρχηγούς και τα παλληκάρια που με αυταπάρνηση προσέφεραν στη φυλή των Ελλήνων το πολύτιμο αγαθό της ελευθερίας.
\


Κλιμάκιο συναγωνιστών αποτελούμενο από του συναγωνιστές βουλευτές Αιτωλ/νίας Κων/νο Μπαρμπαρούση και Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτη, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα” Χρήστο Ρήγα και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη για το Νομό Αχαΐας, συναγωνίστρια Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, παρέστηκαν στην Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή, συνομίλησαν με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, τον ηγούμενο και τους μοναχούς της αδελφότητας της μονής και παρακολούθησαν την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των ηρώων πατέρων μας. 


Τέλος, όπως όλοι οι συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα, βρεθήκαμε μαζί με τον Ελληνικό Λαό και μακριά από το αποστειρωμένο περιβάλλον των επισήμων.