Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η Τοπική Οργάνωση Λάρισας διέγραψε τον αποστάτη Αλεξόπουλο

Η Τοπική Οργάνωση Λάρισας διέγραψε τον αποστάτη ΑλεξόπουλοΤο Σάββατο 15 Μαρτίου συνεδρίασε η Τοπική Οργάνωση Λαρίσης στο χώρο των γραφείων του Κινήματος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μίλησε στους παρισταμένους ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτριος Κολτσίδας ο οποίος ανακοίνωσε την διαγραφή του μέχρι προ τινός βουλευτή Αλεξόπουλου, χαράσσοντας παράλληλα την κόκκινη γραμμή του Αγώνα που πρέπει να δοθεί από εδώ και πέρα σε κλίμα ενότητας, ομοψυχίας και Αγωνιστικού φρονήματος.
Να σημειωθεί ότι στην συνεδρίαση του Σαββάτου υπήρχε μεγαλύτερη συσπείρωση και ενθουσιασμός, μετά την προδοτική αποχώρηση του Εφιάλτη καλώντας τον να παραδώσει άμεσα την έδρα του, εάν του έχει μείνει ίχνος ανδρικής Tιμής.

Παράλληλα το γραφείου Τύπου της Τ.Ο. Λάρισας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
Η Ελληνική ιστορία έχει να επιδείξει πλήθος ανθρώπων που πίστεψαν σε μία ιδέα και αγωνίστηκαν για αυτήν με περίσσιο θάρρος και αυταπάρνηση. Έχει όμως να επιδείξει και ορισμένους, που την κρίσιμη ώρα δείλιασαν και έγιναν ριψάσπιδες. Αναντίρρητα κι τους δύο τους κρίνει η ιστορία και τους κατατάσσει στους Λεωνίδες ή στους Εφιάλτες. Όπως κρίνει και εμάς πουδηλώνουμε πιστοί, αιώνια πιστοί στον αγώνα που ξεκινήσαμε και ο οποίος έχει στόχο μία ελεύθερη ανεξάρτητη και δυνατή Ελλάδα, αντάξια των οραμάτων μας και των ιδεών μας. Στους υποκινούμενους διώκτες μας, τους οποίους αντιμετωπίζουμε με περισσή αυτοπεποίθηση, απλώς υπενθυμίζουμε τη ρήση ενός ποιητή: «και όλα τα λουλούδια να κόψεις, την άνοιξη δεν μπορείς να την σταματήσεις».
Στην εθνεγερσία του 21 ο Νενέκος μπορεί να υπέγραψε προσκυνοχάρτι στον Ιμπραήμ, άλλα η Ελλάδα απελευθερώθηκε. Όλοι γνωρίζουμε πως έκρινε το συγκεκριμένο πρόσωπο η Ιστορία.