Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σταλινικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σταλινικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΌπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ σήμερα το μεσημέρι οι ανακρίτριες, οι οποίες έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ζητούν την άρση ασυλίας ΟΛΩΝ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους απαγγείλουν κατηγορίες για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Εάν υπήρχε και η ελάχιστη αμφιβολία ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ η δίωξη της Χρυσής Αυγής, έρχεται τώρα αυτή η ενέργεια, η οποία βασίζεται στην αντισυνταγματική λογική της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία δείχνει καθαρά την πολιτική σκοπιμότητα, που υπάρχει.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται τρεις μήνες πριν τις εκλογές. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται μετά από τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ δημοσκοπήσεις, για τις οποίες γράφουν οι ξένες εφημερίδες και σύμφωνα με τις οποίες η Χρυσή Αυγή θα είναι πιθανώς το 2ο κόμμα στις προσεχείς εκλογές και η Νέα Δημοκρατία τρίτο.
Ζούμε ημέρες ενός ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, το οποίο πλέον δεν κρατά τα προσχήματα. Ζούμε σε ένα καθεστώς ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ και ας γνωρίζουν οι διώκτες μας ότι θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην παράνομη εξουσία τους.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Ψηλά τις Σημαίες!
Η Χρυσή Αυγή είναι ΙΔΕΑ, είναι η Ιδέα του Εθνικισμού και της Ελευθερίας και οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συνεχίστε τον Αγώνα ενάντια στους τυράννους, ενάντια στους προδότες, που ξεπουλάνε την Πατρίδα.
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stalinikes-diwjeis-kata-ths-chrushs-aughs-to-mhnuma-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz2tt161TQo