Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανατροπή στην «Ανατροπή» - Κλάμα οι “νταβατζήδες”: Οι Έλληνες βρίσκουν καταφύγιο στην Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μας εξέπληξε στο ελάχιστο το ύφος και το ήθος της χθεσινής εκπομπής του Πρετεντέρη με αποκλειστικό θέμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αφού μάζεψε τους ομοίους του και αφού κατακρεούργησε κάθε έννοια δεοντολογίας, πλουραλισμού και διαλόγου, με το να μην έχει ως καλεσμένο κάποιον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για ένα θέμα άλλωστε το οποίο αφορούσε την ίδια, στη συνέχεια άρχισε ένας «απολαυστικός» μονόλογος των «αστέρων» του «συνταγματικού τόξου».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου φαίνεται ότι ως υπάλληλος παλαιότερα της Ρούλας Κορομηλά τα κατάφερνε πολύ καλύτερα, αφού απέδωσε λανθασμένα στον Μπρεχτ μια ρήση η οποία ανήκει σ΄έναν Γερμανό πάστορα…
Η Κανέλλη σ΄ένα ακόμη παραλήρημά της, για να χρησιμοποιήσουμε μια λέξη την οποία οι ψευτοδημοκράτες αρέσκονται να χρησιμοποιούν, έλεγε ό,τι της κατέβαινε από το κεφάλι της. Θρασύτατη και αγενέσταστη, όπως πάντα, κινήθηκε και πάλι σε ακατάλληλα λεγόμενα, τα οποία στερούνται και της πιο στοιχειώδους σοβαρότητας. Προσπαθώντας, μάλιστα, να παραστήσει την γνώστη της Ιστορίας είπε ότι «στον Μελιγαλά σφαχτήκαν οι δοσίλογοι και όχι οι δημοκράτες και οι πατριώτες»… Το τι έγινε, φυσικά, στον Μελιγαλά, όπου αθώα γυναικόπαιδα σφαγιάστηκαν από τις ορδές του Βελουχιώτη και του Μπελογιάννη, το ξέρουμε πολύ καλύτερα από την κομμουνίστρια της Εκάλης, της οποίας οι χθεσινές άναρθρες κραυγές παραπέμπουν σ΄άλλου είδους καταστάσεις…
Το πρόβλημα της Ρεπούση ήταν γιατί αποκαλούμε τους λαθρομετανάστες ως… λαθρομετανάστες, προκαλώντας τον γέλωτα σε κάθε σοβαρό άνθρωπο. Όπως και να χει η «θεωρητικός» του «συνωστισμού» και της απαξίωσης του Χορού του Ζαλόγγου ως «εθνικού μύθου» είναι απολύτως φυσιολογικό ως φανατική εθνομηδενίστρια να πνέει μένεα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για τα λεγόμενά της περί «σεξισμού» ο καθένας μπορεί να υποθέσει τα προβλήματα που την ταλανίζουν...
Ο Τατσόπουλος υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αντιμετωπιζόταν όπως ο Βασίλης Λεβέντης, με τη διαφορά όμως ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μπορεί να  είναι κι αυτός γραφικός αλλά έχει και κάποια ευπρέπεια χωρίς να χυδαιολογεί ασύστολα. Τώρα, όμως, αντιμετωπίζεται ως… σοβαρός πολιτικός αναλυτής, δείχνοντας την κατάντια και τον ξεπεσμό των υπευθύνων των ΜΜΕ που τον καλούν. Δείχνοντας την ποιότητά του χαρακτήρισε ως «ηλίθιους» και ότι «δεν ξέρουν την τύφλα τους» τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επειδή δεν ανταποκρίνονται στα στερεότυπα και τα σύνδρομα που έχει καρφωμένα στο μυαλό του. Από τον συνομιλητή του Κωστόπουλου και του Βαλιαννάτου δεν περιμέναμε κάτι το διαφορετικό. Είναι απολύτως συνεπής στην γελοιότητα που τον διέπει.
Αρκετά εμπαθής, όμως, ήταν και κάποιος καθηγητής ονόματι Ανθόπουλος, ο οποίος θεώρησε ότι θα κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν με τα φαιδρά και ανυπόστατα «επιχειρήματα» που χρησιμοποίησε προκειμένου να πείσει για ποιους λόγους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.
Για το τέλος αφήνουμε τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο οποίος δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την κοινωνική πραγματικότητα χαρακτήρισε «λαουτζίκο» όχι μόνο τους χαμηλών εισοδημάτων ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά σε γενικότερη βάση όσους δεν ταιριάζουν με την πολιτική αισθητική του (ο Κοττάκης του πέταξε «μπηχτή» γι αυτή του την έκφραση, αλλά ο Πρετεντέρης έκανε «το κορόϊδο»…).
Είναι φανερό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμβαδίζει με την «ελίτ» που οραματίζεται ο Πρετεντέρης και οι ομοτράπεζοί του Τσίμας, Καψής, Τρέμη. Ούτε, φυσικά μπορεί να αντιληφθεί γιατί ο Ελληνικός Λαός (ο «λαουτζίκος», όπως τον αποκαλεί) ταυτίζεται ολοένα και περισσότερο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ νιώθει απέχθεια για τον ίδιο και το συνάφι του.
Ακόμη και στο προφανώς λογοκριμένο βιντεάκι με τις απόψεις του κόσμου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φαινόταν ότι παρά την λάσπη των μιντιακών βόθρων ο κόσμος αγκαλιάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Χαιρόμαστε που αποτελούμε τον χειρότερο εφιάλτη τους και ταυτόχρονα την πιο αυθεντική ελπίδα για την Πατρίδα και τον Λαό.
Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anatroph-mia-ekpomph-paralhrhma-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz2tgPrnubT