Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Όλοι στην συγκέντρωση Εθνικής Μνήμης - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Όλοι στην συγκέντρωση Εθνικής Μνήμης - Το μήνυμα του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΌλοι οι Εθνικιστές, όλοι οι ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι Πατριώτες έχουν καθήκον να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που τον Ιανουάριο του '96 πριν 18 χρόνια, έπεσαν στο πεδίο της Τιμής για την Εθνική μας κυριαρχία στο πάντοτε Ελληνικό Αιγαίο.
Η δυναμική παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Μνημείο των Ιμίων θα είναι ταυτόχρονα και μία απάντηση σε αυτούς οι οποίοι σήμερα εξουσιάζουν την χώρα και θέλουν να παραδώσουν γην και ύδωρ στους ξένους αφέντες.

Θα είναι ένα κουκί λιβάνι στην μνήμη των ΓΕΝΝΑΙΩΝ και ένα ΑΝΑΘΕΜΑ ταυτόχρονα στους ανάξιους πολιτικούς και στους ανθέλληνες εργολάβους της ελληνοτουρκικής "φιλίας". Μιας "φιλίας", που δεν υπάρχει και είναι στην πραγματικότητα μία συνεχής υποχώρηση απέναντι στον βάρβαρο από την Ανατολή, που ζητά την Γη μας, την Θάλασσά μας, τα Γλαυκά Ουράνια της Πατρίδας μας.
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ για να εκφράσουμε δυναμικά την βροντερή φωνή της Πατρίδας, για να δηλώσουμε ότι σε αυτήν την παρηκμασμένη πολιτεία, την σάπια και διεφθαρμένη υπάρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ που αντιστέκονται.
Ας γνωρίζουν ότι η ώρα της Αλήθειας δεν θα αργήσει και η Νέμεσις της Ιστορίας είναι που θα πει τον τελευταίο λόγο. Ας γνωρίζουν οι "μηδίσαντες" και οι Τούρκο-κοτζαμπάσηδες του καιρού μας, οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι υπάρχουν ακόμη Γενναίοι Άνδρες και Γενναίες Γυναίκες σε αυτήν την χώρα, αποφασισμένοι να αγωνισθούν για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, προχωρείστε σε μία μεγάλη Εθνική Αντεπίθεση για να μη περάσουν τα αντεθνικά σχέδια των προδοτών που εξουσιάζουν την χώρα μας, την Γη του Λεωνίδα και του Παλαιολόγου, την Γη των μεγάλων Ηρώων.
Νικόλαος Γ.  Μιχαλολιάκος
30 Ιανουαρίου 2014
Φυλακές Κορυδαλλού


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oloi-sthn-sugkentrwsh-ethnikhs-mnhmhs-to-mhnuma-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz2ru1C0DvM