Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 - Ομιλία στην T.O. Πάτρας

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας

Στα γραφεία της Τ.Ο Πάτρας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 σε κλίμα αισιοδοξίας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όπως και του Ευρωκοινοβουλίου, ομίλησαν οι συναγωνιστές Χρήστος Ρήγας και Ανδρέας Νικολακόπουλος
Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας σαν υπεύθυνος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ανέλυσε το πρόγραμμα των επικείμενων εκλογών και έδωσε το στίγμα της νίκης. Τόνισε ότι το ηθικό των φυλακισμένων συναγωνιστών μας είναι ακμαίο και ότι ο Αρχηγός μας θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ευρωκοινοβούλιο, κάτι που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους οπαδούς μας. Ζήτησε ομοψυχία και αγωνιστικό παλμό επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ακούμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ ώστε ποτέ να μην προδώσουμε το κίνημα.
Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος
      Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος έκανε μια εκτενή αναφορά για τα εθνικά θέματα και κυρίως για την πολύπαθη Θράκη μας. Επεσήμανε τον βρόμικο ρόλο της Τουρκικής Κυβέρνησης, που μέσω των μυστικών υπηρεσιών της  και του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, επιχειρεί την διάβρωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων μουσουλμάνων.
     Ανέλυσε επίσης τον θεσμό του Ευρωκοινοβουλίου και την ύψιστη σημασία που έχει για τους λαούς της Ευρώπης η είσοδος στα έδρανά του, εθνικιστών βουλευτών και από τις 28 χώρες της Ευρώπης. Στο τέλος των ομιλιών επακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και εψάλλη ο εθνικός μας ύμνος.

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
Δημ. Γούναρη 54
τηλ. 6948550798 
xapatras@gmail.com