Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αίγιο: Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. "Φωτορεπορτάζ - Βίντεο"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη ομιλία το Σαββάτο 9/11 στα γραφεία μας στο Αίγιο. Παρόλο την  απουσία του συναγωνιστή και βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη λόγο απρόσμενης ίωσης, ο κόσμος απέδειξε για πολλοστή φορά την έμπρακτη υποστήριξη του προς το κίνημα μας και τον Αρχηγό μας, δίνοντας μας ακόμη περισσότερη   δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε ενάντια στις ξένες και εγχώριες ανθελληνικές δυνάμεις.


Την έναρξη της ομιλίας έκανε ο συναγωνιστής Βασίλης Μερτής ο οποίος ανέλυσε όλες τις σκευωρίες που στήθηκαν μέσα σε ενάμιση μήνα εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι ιδέες δεν πεθαίνουν σκοτώνοντας αγωνιστές της, έτσι και οι Ήρωες δεν πεθαίνουνε ποτέ!




Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο συναγωνιστής Ν. Παπαηλιόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο περιστατικά του Κερατσινίου και του Ν. Ηρακλείου τονίζοντας ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν είχε κανένα όφελος από την δολοφονία του αδικοχαμένου Π. Φύσσα και ότι ήταν το πρώτο κόμμα το οποίο έσπευσε να κατηγορήσει την ενέργεια αυτή. Τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε χαρακτηριστικά ότι είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο έχει ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις για όλα τα μείζονα προβλήματα της χώρας μας.



Ο συναγωνιστής Κώστα Παλαιολογόπουλος αναφέρθηκε στο ήθος των παιδιών της Χρυσής Αυγής, λέγοντας χαρακτηριστικά σε ένα σημείο της ομιλίας του ότι, τα παιδιά μας είναι αγνά και με αρχές από σωστές οικογένειες που τους έχουν διδάξει να πιστεύουν σε Πατρίδα- Οικογένεια και Θρησκεία.



Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και στέλεχος της Τ.Ο. Πατρών, Ανδρέας Νικολακόπουλος ο οποίος έκανε μικρή παρέμβαση αναλύοντας με τον απλό και έγκυρο λόγο του, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.






ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τοπική Οργάνωση Αιγίου
Αιγιαλέως 62 "Έναντι ΚΤΕΛ"
Τηλ. 6987105281