Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αιμοδοσία: Αγρίνιο - Πύργος - Αίγιο

Με επιτυχία διεξήχθη η αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής στο Γ.Ν. Αγρινίου. Από νωρίς το πρωί συνέρρεαν συναγωνιστές και έδιναν 5 λεπτά από τη ζωή τους για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Καλούμε όλους όσους θέλουν να συνδράμουν το έργο μας, να έρθουν σε επαφή μαζί μας προκείμενου να τους ενημερώσουμε σχετικά στο τηλ: 6987082953. Επίσης μπορεί ο καθένας σε καθημερινή βάση να προσέρχεται μεμονωμένα στο Γ.Ν. Αγρινίου και να δίνει λίγο Αίμα για την Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής. 

ΑΓΡΙΝΙΟ

Εκατοντάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια έδωσαν αίμα στην Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η συμμετοχή ήταν μαζική από στελέχη, βουλευτές και εκατοντάδες υποστηρικτές. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Χρυσή Αυγή Ηλείας, βρέθηκε στο νοσοκομείο Πύργου ώστε να συνεισφέρουμε κι εμείς στην κοινή μας προσπάθεια. Καλούμε τους φίλους του Κινήματος να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 6977 579856 ώστε να δηλώσουν συμμετοχή στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του Λαϊκού Συνδέσμου.
ΠΥΡΓΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στο Γ.Ν.  Αιγίου από  μέλη και φίλους, της  πράσινης πτέρυγας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.  Καλούμε όλους τους Έλληνες  που έχουν την  δυνατότητα, να δώσουν αίμα ώστε να βοηθήσουν αυτή την σημαντική προσπάθεια που αφορά την υγεία όλων μας. Το κόστος; 5 λεπτά καθυστέρηση από την καθημερινή μας ζωή. Όποιος Έλληνας έχει άμεση ανάγκη από αίμα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τις κατά τόπους Τ.Ο. ανά την επικράτεια. Γίνε και εσύ ένας αιμοδότης! ΤΗΛ. 6987105281

ΑΙΓΙΟ