Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Νέο φιάσκο του καθεστώτος - Πόρισμα ΕΛΑΣ: Παραμύθι οι θύλακες της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία


Νέο φιάσκο του καθεστώτος - Πόρισμα ΕΛΑΣ: Παραμύθι οι θύλακες της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία
Ο λαλίστατος κατά τα άλλα Δένδιας έχει εξαφανιστεί και κρύβεται στην τρύπα του!
Τα προφανή κατέδειξε το πόρισμα της έρευνας που διενέργησε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων επί έναν συνεχόμενο μήνα για την «ύπαρξη πυρήνων της Χρυσής Αυγής», εντός της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται δεν υπάρχει, ούτε έχει υπάρξει τίποτα το μεμπτό.

Το πόρισμα της έκθεσης των «αδιάφθορων» των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας καταλήγει χαρακτηριστικά ότι δεν συγκροτούνται πυρήνες, φράξιες ή θύλακες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία, καθώς και ότι δεν υπάρχουν ομάδες εν ενέργεια αστυνομικών που να επιδιώκουν εγκληματικό σκοπό. Βέβαια σε αυτή την διαπίστωση οι υπεύθυνοι των εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. δεν είπαν τίποτε το καινούργιο, αλλά απλώς απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι οι υβριστές της Χρυσής Αυγής είναι συστηματικοί και εμπαθείς ψεύτες.
Κατά την διάρκεια της έρευνας ελέγχθηκαν 319 αστυνομικοί, 104 αστυνομικές υπηρεσίες, ένα γραφείο της Χρυσής Αυγής  46 σπίτια και 30 οχήματα. Να τονίσουμε επίσης ότι αυτοί οι 10 αστυνομικοί, για τους οποίους γίνεται αναφορά ότι είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με την Χρυσή Αυγή, ήταν οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την φύλαξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγήςπριν τους αποσύρει ο Δένδιας!
Προσδοκούμε την στιγμή κατά την οποία θα γίνει αντίστοιχος έλεγχος για ύπαρξη «θυλάκων» του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στην Αστυνομία. Χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις να παραπέμψουμε σε δύο πολύ συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία μπορεί να ερευνήσει το εσωτερικών υποθέσεων και θα αφήσουμε και μία υπόνοια για κάτι που όλοι γνωρίζουν.
1- Στο παρακάτω βίντεο εμφανίζεται άνδρας των ΜΑΤ να λέει ότι η μονάδα του δεν επεμβαίνει στον ξυλοδαρμό πολιτών από τα ΚΝΑΤ επειδή τους τηλεφώνησε το ΠΑΜΕ στο κέντρο τους και τους είπε να μην επέμβουν.
2- Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στις 24/10/2013 δημοσιεύτηκε δήλωση του μέλους του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα,  Νίκου Γιαννόπουλου (επίσης, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής συνιστώσας «Ρόζα» του ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος έλεγε για την ημέρα κατά την οποία οι αστυνομικοί μπήκαν στα γραφεία τους. Λέει λοιπόν: «Ακούμε ποδοβολητά από τη σκάλα, ένα μέλος μας τρέχει από την εσωτερική σκάλα και φωνάζει ότι μπήκε η Αστυνομία. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. εκείνη την εποχή, Λευτέρη Οικονόμου. Κλείσε να δω τι θα κάνω, μου λέει. Μετά από λίγο ακούω από τα μοτορόλα “Αποσυρθείτε αμέσως από το κτίριο της Τσαμαδού».
3- Ξέχασε κανείς το συμβάν με την απελευθέρωση του γιου του Κουράκη ύστερα από παρέμβαση του Βούγια;
Και η υπόνοια που σας λέγαμε: Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε σε ποιους τηλεφωνούν οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί κατά την διάρκεια των κρίσεων για τις προαγωγές; Φυσικά όλοι γνωρίζουν την απάντηση, όμως θα είχε ιδιαίτερη αξία να δούμε το αποτέλεσμα του αντίστοιχου πορίσματος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/psajane-kai-den-brhkane-thulakes-ths-chrushs-aughs-sthn-astunomia-gia-thula#ixzz2jDbrkRqY