Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Αιτωλοακαρνανία: Βαφτίστηκε ο τρίτος γιος του αδικοχαμένου αστυνομικού στο Δίστομο.

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, με  συγκινητικές στιγμές η βάπτιση του τρίτου γιου του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάτω Μυρτιάς και επειδή κάποιους τους συμφέρει να ξεχνάνε εύκολα ορισμένα περιστατικά, είμαστε εμείς εδώ να τους τα υπενθυμίζουμε.
Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος καταγόταν  από τα «Δαφνιά Μακρυνείας» σκοτώθηκε υπηρετώντας την Πατρίδα του,
τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου στο Δίστομο μετά από συμπλοκή που είχε  με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.  Η γυναίκα του τότε κυοφορούσε το τρίτο τους παιδί και μάλιστα μετά από λίγες ημέρες το έφερε στον κόσμο χωρίς την πνευματική αλλά και βιολογική παρουσία του πατέρα.

Δυστυχώς αυτό το θλιβερό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, υπάρχουν χιλιάδες δολοφονίες εις βάρος Ελλήνων πολιτών από παράνομους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην Χώρα μας, με μοναδικό τους σκοπό  να κλέψουν, να βιάσουν, να σκοτώσουν. Κανένας όμως δημοκρατικός πολιτικάντης δεν τόλμησε να φέρει σε ψήφιση κάποιον αντιρατσιστικό νόμο υπέρ των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων που έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης, δεν μας τρομάζουν οι ανθελληνικοί νόμοι είμαστε έτοιμοι μαζί με τον ελληνικό λαό να τους αντιμετωπίσουμε.


Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Γεώργιο – Αυγουστίνο υγεία, χαρά και τύχη.