Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αίγιο: Ομιλία Αρβανίτη, συγκινητικά μηνύματα από τον κόσμο.

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι  εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια! Με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 12/10 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης στο Αίγιο. Οι υποστηρικτές μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά με την παρουσία τους, ότι όχι μόνο δεν τους τρομάζει ο ολοκληρωτικός πόλεμος που δεχόμαστε από ξένες και εγχώριες ανθελληνικές
δυνάμεις, αλλά αντιθέτως δήλωσαν πως είναι έτοιμοι για όλα,δίνοντας μας ακόμη περισσότερη δύναμη στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε για την σωτηρία του Έθνους μας .

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο συναγωνιστής Β. Μερτής ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι: "Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Χρυσή Αυγή τώρα ανατέλλει, ανατέλλει μαζί με μια νέα ανεξάρτητη Ελλάδα". Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καλύπτοντας με τον πύρινο λόγο του όλα τα ερωτήματα των υποστηρικτών μας. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του μετέφερε το ακμαιότατο ηθικό του Αρχηγού μας αλλά και των συναγωνιστών μας, μέσα από τις φυλακές και αμέσως ολόκληρος  ο κόσμος γεμάτος συγκίνηση χειροκρότησε θερμά, και βροντοφώναξε ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το εθνικό μας ύμνο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:











ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Αιγίου
Αιγιαλέως 62
Τηλ. 6986945622