Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η αλήθεια θα νικήσει τη λάσπη του καθεστώτος

              Η αλήθεια θα νικήσει τη λάσπη του καθεστώτος


Έχουν κάθε λόγο τα κόμματα του καθεστωτικού «συνταγματικού τόξου» να φροντίζουν να συσκοτίζουν και να παραπληροφορούν  γύρω από το περιστατικό της δολοφονίας στην Αμφιάλη χθες τα μεσάνυχτα. Πήραν ένα τραγικό συμβάν και το πολιτικοποίησαν έντονα, με σαφή πρόθεση να ενοχοποιήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που το στηρίζουν.
Η Ν.Δ., έντρομη που η βάση της φυλλοροεί και υποστηρίζει ολοένα και περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντιλαμβάνεται το όλο ζήτημα με ψηφοθηρική διάθεση, καθώς το ενδεχόμενο να υποσκελίζεται ήδη από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.
Το ΠΑΣΟΚ, το θλιβερό απόκομμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, γνωρίζει ότι η ανάληψη της εξουσίας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει και την εμπεριστατωμένη έρευνα για τα σκάνδαλα που έγιναν κατά την περίοδο της κυβερνητικής παντοδυναμίας του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μια αντιλαμβάνεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κερδίσει την μερίδα του λέοντος στην διάθεση των Ελλήνων που έχουν ξεκάθαρη αντισυστημική και αντιμνημονιακή συμπεριφορά, ενώ από την άλλη γνωρίζει ότι είμαστε η μόνη σοβαρή αντίσταση στα εθνομηδενιστικά παγκοσμιοποιητικά του σχέδια. Από κοντά και οι λοιπές συστημικές δυνάμεις...
Ας γνωρίζουν όλοι τους ότι η γνώριμη μέθοδος της προβοκάτσιας, της παραμόρφωσης των γεγονότων και της χρησιμοποίησης ανήθικων μεθόδων εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν. Πάντοτε, όμως, η Αλήθεια θριάμβευε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, με την αλήθεια να γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της λάσπης και της συσσώρευσης ψευδών.

Γιώργος Μάστορας