Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τα επεισόδια στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ


Μετά τα τελευταία επεισόδια μπροστά στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» και την αποτυχημένη επίθεση παρακμιακών ατόμων για τη ματαίωση προγραμματισμένης εκδήλωσης του  κινήματός μας, επισημαίνουμε ότι:
Αφήνουμε στο βουλευτή της Ν.Δ. και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, τους ρόλους του εισαγγελέα και του δικαστή για να αποδώσουν κατηγορίες, να δικάσουν, να καταδικάσουν ή και ενδεχομένως να αθωώσουν τους συλληφθέντες κατηγορούμενους. Εμείς αυτό το καθήκον το εμπιστευόμαστε μόνο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε ανεπιφύλακτα το έργο της αστυνομίας προς πάταξιν της εγκληματικότητας  που ταλανίζει τους πολίτες, όπως και την προσπάθεια κατά της ποικιλόμορφης τρομοκρατίας που μερικοί αφελώς επενδύουν και ευελπιστούν ότι θα κάμψει το αγωνιστικό μας φρόνημα. Όπως είμαστε και εναντίον όλων όσων στρέφονται κατά της νομιμότητας, της σύλληψης και τιμωρίας των ενόχων.
 Η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί ότι θα αποκαταστήσει το κύρος και θα αναβαθμίσει το ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. στην πράξη. Θα θωρακίσει το δικαστικό σώμα θέτοντας τέρμα στην ατιμωρησία , σφραγίζοντας όλες τις εξόδους των φυλακών  στους εγκληματίες  που με νομικά τεχνάσματα και ασαφή νομοθετήματα βρίσκονται πάλι ανάμεσά μας.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τις ομιλίες, τις περιοδείες και την ενημέρωση του λαού μας σε κάθε χωριό και σε κάθε συνοικία της πόλης μας.
Τα νέα γραφεία μας δεσπόζουν στην κεντρικότερη λεωφόρο της Πάτρας και είμαστε υπερήφανοι που περιστοιχιζόμαστε από Ελληνικές σημαίες.
Αφήνουμε τους θλιβερούς πολέμιούς μας ανάμεσα σε σπασμένα γυαλιά και  αποκαΐδια από κάδους σκουπιδιών.
Δύναμή μας είναι ο κυρίαρχος λαός και στόχος η αναγέννηση της Πατρίδας.



                                                                                                                                            Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
                                                                                                   ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ