Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Εθνικιστικός σεισμός στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Πύργου

Πρωτοφανής συγκέντρωση για τα δεδομένα του Πύργου. Χίλιοι και πλέον Έλληνες, εθνικιστές και πατριώτες παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Πύργου στέλνοντας το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.




Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Πύργου στέλνει ηχηρό μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής, καθώς ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού αποτελεί πραγματικότητα.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα με εθνικιστικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους Συναγωνιστές Νίκο Κωνσταντίνου, Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση, Χρήστο Ρήγα και Νικόλαο Κρέσπη. Χαρακτηριστική ήταν η δυναμική παρουσία της νεολαίας και φυσικά η αναμενόμενη απουσία των θλιβερών παρακρατικών που δεν εμφανίστηκαν στην αντισυγκέντρωση που οι ίδιοι είχαν προαναγγείλει.




Σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας όπου και αν ανοίγει γραφεία η Χρυσή Αυγή μέγα πλήθος χιλιάδων Ελλήνων δίνει δυναμικό και αγωνιστικό παρόν. Ούτε σε ταξί δεν κάνουν συγκεντρώσεις τα δήθεν "πρώτα κόμματα" (ΝΔ και Σύριζα). ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ... 3ο ΚΟΜΜΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!