Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου για τα επεισόδια στα Ψηλαλώνια Αιγίου



Η Τ.Ο Αιγίου πραγματοποίησε ενημερωτική δράση το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ.
Η δράση ξεκίνησε με πορεία από τα γραφεία της Τοπικής και κατευθύνθηκε προς το κέντρο της πόλης.

Κατά την διάρκεια της δράσης μια ομάδα Αναρχοάπλυτων επιτέθηκε με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Φυσικά στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές έτρεψαν σε άτακτη φυγή 3 φορές τους ταραξίες.
Αυτοί βέβαια όπως ήταν φυσικό συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο πραγματοποιώντας φθορές και βανδαλισμούς σε μαγαζιά και αυτοκίνητα πολιτών. Σεβόμενοι τις περιούσιες των πολιτών του Αιγίου οι όποιες καταστρέφονταν εκείνη την στιγμή, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε για να μην δοθεί περαιτέρω έκταση στα επεισόδια.Επίσης Ο 33χρονος ο οποίος πέταξε τις πύλινες γλάστρες προς το μέρος μας, μετά από μήνυση που του υπεβλήθη από μέλη της Τ.Ο. Αιγίου της "Χρυσής Αυγής", συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου και κρατείται για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, πιθανότατα το πρωί της Δευτέρας.

Η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων των βανδάλων υποκειμένων που προκάλεσαν τα επεισόδια και ζημίωσαν τις περιούσιες των συμπολιτών μας!