Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Η Ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Μίχου στην Τ.Ο. ΠάτραςΣτην καθιερωμένη συγκέντρωση της Κυριακής, παρευρέθηκε ο συναγωνιστής και Βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος όπου πραγματοποίησε ομιλία, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.
Ένας εθνικιστικός λόγος, γεμάτος αλήθειες. Η αλήθεια, το μεγάλο όπλο της Χρυσής Αυγής που ακουμπάει τις ψυχές όλων των Ελλήνων, που ενώνει τον λαό μας για να μεγαλουργήσει ξανά.

O συναγωνιστής μίλησε για τις αρετές των Ελλήνων, για τις δυνατότητες που έχουμε να πετύχουμε σαν Έθνος, για τις ανεξάρτητες πηγές ενέργειας που διαθέτει το υπέδαφός μας. Επίσης και για αυτούς που μας πρόδωσαν και που συνεχίζουν απτόητοι το ανίερο καταστροφικό τους έργο.
Μπουτάρηδες, Ρεπουσιάνες, Πολιτικάντιδες με φαντασιώσεις που τσεπώνουν τους μισθούς, άβουλοι και ανεύθυνοι, που τρέμουν στην σκέψη ότι πλησιάζει η ώρα της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων.
Ο συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος, προκάλεσε συγκίνηση, όταν μίλησε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες και περιέγραψε με συγκλονιστικό λόγο την ένδεια και την ανέχεια των συμπατριωτών μας.
Προκάλεσε επίσης ενθουσιασμό στο ακροατήριο που είχε γεμίσει ασφυκτικά τους χώρους της Τοπικής Οργάνωσης Πάτρας, όταν υποσχέθηκε εξ ονόματος του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας. Ότι δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουμε τις αξίες μας και τον λαό μας. Ότι είμαστε όλοι μαζί κάτω από τη σκέπη της γαλανόλευκης.

Στην λήξη της ομιλίας, όλοι οι συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και ζητωκραύγασαν:
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό