Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Νέο άθλιο φωτομοντάζ και συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής


Την περασμένη Κυριακή μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στα Καλάβρυτα μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος, Συναγωνιστή Αρβανίτη. Η υποδοχή από τον κόσμο ήταν θερμή. Υπενθυμίζουμε ότι παρά τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Λαΐκού Συνδέσμου από τα τσοντοκάναλα, στις προηγούμενες εκλογές λάβαμε 7% στα ηρωικά Καλάβρυτα και αυτή τη στιγμή το ποσοστό μας αυξάνεται ραγδαία.
Το γεγονός αυτό ενόχλησε κάποια παπαγαλάκια της ΝΔ - που παίρνουν απευθείας γραμμή από τους «ακροδεξιούς» βο(υ)λευτές της Ρηγίλλης - γι' αυτό και σήμερα είχαμε νέα άθλια και αήθη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά από την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Μεταφέρω μόνο κάποια σημεία του σχετικού εμετικού και γεμάτου με ανακρίβειες άρθρου, με τίτλο:  «Στα όπλα τα μαρτυρικά Καλάβρυτα - Μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις»:
«Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, καθώς βλέπει αρκετούς να ακολουθούν τη Χρυσή Αυγή, κάτι που λογικό είναι να μη συνάδει με την ιστορία του τόπου τους. «Τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών μας», λένε με έκδηλη την οργή τους πολλοί Καλαβρυτινοί, μόνιμοι κάτοικοι της μαρτυρικής πόλης. Η φωτογραφία πάντως με φόντο τη μαρτυρική πόλη έχει προκαλέσει την μήνιν των τοπικών αρχών, που, όπως λένε, θα λάβουν δραστικά μέτρα το επόμενο διάστημα για να απομονωθεί το κόμμα από την περιοχή».
Όλα αυτά βεβαίως είναι γελοία αποκυήματα της φαντασίας του ψεύτη συντάκτη των Παραπολιτικών, Σταύρου Παπαντωνίου. Αυτό που προκαλεί τον γέλωτα είναι το άθλιο φωτομοντάζ που συνοδεύει το άρθρο. Ιδού ποια είναι η αλήθεια για την εν λόγω εικόνα:
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ  ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
                
ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»
                
Όπως αντιλαμβάνεστε η πρώτη φωτογραφία με τους Χρυσαυγίτες από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κόρινθο (ενάντια στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών) έχει επικολληθεί στη φωτογραφία με το μνημείο των Καλαβρύτων. Το φωτομοντάζ είναι άθλιο και θυμίζει την υπόθεση της «εφημερίδας των συντακτών» και του ALPHA, όπου είχαν μεταφέρει τους Χρυσαυγίτες από την Κρήτη στο νοσοκομείο Τριπόλεως. Νομίζουν ότι με τέτοια άθλια μέσα θα δυσφημήσουν την Χρυσή Αυγή. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να γελάμε.
Αξίζει να δούμε  και την απάντηση του Συναγωνιστή Αρβανίτη στις ύβρεις του δημάρχου Καλαβρύτων, που το φυσάει και δεν κρυώνει για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή:
«Κατάγομαι από τα Καλάβρυτα από την πλευρά του πατέρα μου. Εδώ, στο χωριό Μάνεσι, στις 3 Μαρτίου είναι η πρώτη επίσημη παρουσία της Χρυσής Αυγής, που αποτελεί προοίμιο μιας συνεχούς παρουσίας στα Καλάβρυτα, για να σταματήσει η κατασυκοφάντηση του κινήματός μας από ανθέλληνες, είτε είναι δήμαρχοι είτε έχουν άλλα αξιώματα και ταυτίζουν τη Χρυσή Αυγή με τον ναζισμό. Αντίθετα από όσα λένε, οι συκοφάντες υπηρετούν το τέταρτο Ράιχ της Μέρκελ και του Σόιμπλε».