Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ… ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!


Kammenos-Tsipras
Έχει χάσει τη… μπάλα ο… αριστεροδεξιοκεντρώος τηλεπρόεδρος των (δήθεν) «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, που βλέπει το ΟΦΑ (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) συνονθύλευμά του να βαράει διάλυση και κάνει κινήσεις πανικού και απελπισίας.
Έτσι, κατά την χθεσινή συνάντησή του με εκπροσώπους Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα (δηλαδή αργόσχολων αγροτοπατέρων, που είχαν επικεφαλή τους τον πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Μπούτα…), ο… αμπλαούμπλας Πάνος πρότεινε να συναντηθούν οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης -εκτός της Χρυσής Αυγής φυσικά- προκειμένου να συντονίσουν τη… δράση τους και να βγούνε στο… κλαρί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες (που διέρρευσε ο ίδιος), ο… κατακαημένος θα αποστείλει επιστολή στον… χαριτωμένο leader of SYRIZA και στην… αντιπρόσωπο του Στάλιν στην Ελλάδα (Παπαρήγα), με την οποία θα ζητά να συναντηθούν, με στόχο τη δημιουργία… Λαϊκού Μετώπου (προφανώς για να οργανώσουν τον… 4ο Γύρο – με πίττα…)! Ιδού και οι σχετικές του δηλώσεις: «Να μην υποκύψουμε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τη μία ομάδα εναντίον της άλλης, οι αγρότες στα λιμάνια, οι ναυτικοί στα μπλόκα των αγροτών και όλος ο ελληνικός λαός μαζί. Μαζί και οι πολιτικοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης. Θα ζητήσω από την κ. Παπαρήγα και από τον κ. Τσίπρα, όπως συναντιέται η τρόικα της κυβέρνησης, να συναντηθούμε ως κόμματα της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συνενώσουμε τον ελληνικό λαό και να μην φέρουμε το διχασμό».
Συμπέρασμα: ως γνωστόν, όποιος πατάει σε δύο βάρκες, φεύγουν και οι δύο κι αυτός πέφτει μέσα και πνίγεται. Στην περίπτωσή μας… καίγεται!

ΠΗΓΗ: ethnikismos.net