Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η Ελλάς πωλείται με κυβερνητική υπογραφή!


                   Η Ελλάς πωλείται με κυβερνητική υπογραφή!
Η συγκυβέρνηση των Προδοτών αποφάσισε να φέρει στη Βουλή των Ελλήνων, έναν επαίσχυντο νόμο, με τον οποίο κωδικοποιείται η πρόβλεψη του Μνημονίου που ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου. Ο νόμος αυτός, θέτει την κρατική περιουσία στη διάθεση των δανειστών, σε περίπτωση κατά την οποία η Ελλάς αδυνατεί να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή των δανείων!
Ο νόμος τον οποίο θα καταθέσει προς ψήφιση η κυβέρνηση Σαμαρά, καθιστά την εθνική περιουσία έρμαιο των διεθνών τοκογλύφων. Την πραγματικότητα αυτή, διέψευδε μέχρι σήμερα τόσο η σημερινή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις των θιασωτών του Μνημονίου, κάνοντας λόγο για γραφικότητες και ακατάσχετη κινδυνολογία. Πλέον, οι μάσκες της σιωνιστικής τυραννίας πέφτουν, αναδεικνύοντας τον αντικειμενικό σκοπό της οικονομικής υποδούλωσης του Ελληνικού Έθνους στους τοκογλύφους.
Η κυβέρνηση, με εντολή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, θα φέρει το νόμο στη Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος και θα ψηφιστεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη μια εκ των πέντε Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου(τις οποίες πανηγυρικά υπέγραψε η κυβέρνηση, ώστε να λάβει τη χρηματοδότηση της τρόικας), δεν εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους και της Τραπέζης της Ελλάδος, από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση από μέρους των δανειστών, σε περίπτωση αδυναμίας του Ελληνικού Κράτους να αποπληρώσει τα δάνεια που λαμβάνει. Αξίζει να σημειωθεί, πως ακόμη και οι περιουσίες των ιδιωτών μπορούν να κατασχεθούν, μιας και θα ισχύσουν οι διαδικασίες αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημοσίου συμφέροντος!
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το Κράτος αλλά και ο Λαός μας, παραδίδεται ολοκληρωτικά στις διαθέσεις των διεθνών τοκογλύφων. Αν για παράδειγμα οι δανειστές, αποφασίσουν να μη δώσουν κάποια από τις προβλεπόμενες δόσεις(λόγω μη ικανοποίησης τους από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης), τότε τους παραχωρείται το δικαίωμα να προχωρήσουν στην κατάσχεση δημόσιας και ιδωτικής περιουσίας!
Η συγκεκριμένη διάταξη, περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου( ΦΕΚ 240/2012), η οποία τροποποιεί τους όρους της δανειακής σύμβασης. Συμφώνως προς αυτή τη διάταξη, ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης.
Ουσιαστικά η συγκυβέρνηση των υποτακτικών του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου, έρχεται δια των υπογραφών της, να αναιρέσει όσα ο Ελληνικός Λαός απέκτησε μέσα από αιώνες πολιτισμικής προόδου και αιματηρών πολέμων. Αυτός είναι ο ‘’πατριωτισμός’’ των συνεταίρων Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, ο ‘’πατριωτισμός’’ με τον οποίο ο πρώτος εξαπάτησε προεκλογικά το Λαό μας, και ο ‘’πατριωτισμός’’ για τον οποίο οι άλλοι δύο έσπευσαν να συμμετάσχουν στο ξεπούλημα της Ελλάδος…
Δείτε το ΦΕΚ εδώ