Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η λαθροεγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο στη Πάτρα

Εκτός ορίων η κατάσταση στη πόλη της Πάτρας. Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει χτυπήσει κόκκινο. Πριν από λίγες μέρες, ανήλικοι αλλοδαποί επιτέθηκαν με πέτρες σε γυναίκα που διατηρεί κατάστημα στον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου διότι τους έκανε παρατήρηση όταν τους είδε να καταστρέφουν τζαμάκια από γραμματοκιβώτια στην είσοδο διπλανής πολυκατοικίας. Ευτυχώς η άτυχη Ελληνίδα πρόλαβε να μπει στο κατάστημά της χωρίς να τραυματιστεί. Ενώ το τελευταίο καιρό αλλοδαποί κλέβουν ,μέσα από τα αυτοκίνητα, διπλώματα και άλλα έγγραφα των οδηγών με σκοπό να κατασκευάσουν πλαστά έγγραφα παραμονής τους στη χώρα. 
   Πριν, από τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα στις 19 Μαϊου δολοφονήθηκε άγρια από ομάδα Αλλοδαπών ο 30χρονος Έλληνας, κάτοικος Πάτρας, Αθ. Λαζανάς. Πολύ αμφιβάλλουμε αν θα θυμάται κανείς το άτυχο παλικάρι. Αρκετά χρόνια τώρα η τοπική οργάνωση Χρυσής Αυγής Πάτρας μέσα από αυτό το blog -και όχι μόνο- έκρουε συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου. Εκατοντάδες φορές είχαμε γράψει εδώ πως είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε Έλληνα πολίτη. Και δυστυχώς επαληθευτήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Όχι γιατί κατέχουμε τις γνώσεις ώστε να προβλέπουμε το μέλλον αλλά γιατί αν κάποιος ανοίξει τα αυτιά και τα μάτια του θα καταλάβει πως οι αλλοδαποί μόνο για καλό δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το διαπιστώσει κανείς αυτό είναι να αναζητήσει τα στατιστικά στοιχεία φυλακισμένων. Δεν είναι τυχαίο πως τα 2/3 των φυλακισθέντων είναι αλλοδαποί οι οποίοι έχουν καταδικαστεί διότι έπραξαν σοβαρά ποινικά αδικήματα και όχι γιατί έκλεψαν επειδή πείνασαν. Ένα μεγάλο ποσοστό των αλλοδαπών που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα έχουν διωχθεί από τις χώρες τους διότι και εκεί είχαν τελέσει κάποιο έγκλημα. Καταρρίπτεται, λοιπόν, ο μύθος των αριστερών κατά τον οποίο θέλουν να μας τους παρουσιάσουν ως "φιλήσυχους μετανάστες". Ενώ καταρρίπτονται και όλοι οι ισχυρισμοί περί ρατσιστικών επιθέσεων καθώς οι δολοφονημένοι λαθρομετανάστες υπήρξαν θύματα συμπατριωτών τους. Προφανώς για κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 
Η θέση μας όσον αφορά τους αλλοδαπούς είναι μία: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θέλουμε μία Ελλάδα ισχυρή, ανεξάρτητη και αυτάρκεις. Θέλουμε μία Ελλάδα η οποία θα ανήκει μόνο σε Έλληνες. Θέλουμε μία Ελλάδα η οποία θα διαδώσει τον Ελληνισμό σε όλο το κόσμο και θα διατηρήσει τη καθαρότητα της φυλής μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΠΑΤΡΑΣ