Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Καλή βία, η αναρχική βία


Εντάξει λοιπόν… και οι τυφλοί πλέον είδανε. Πόσο μυαλό πρέπει να διαθέτει δηλαδή κανείς για να καταλάβει το ρόλο που έχουν αναλάβει να διαδραματίσουν οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί-αντιεξουσιαστές» και τι διάνοια πρέπει να διαθέτει ο μέσος άνθρωπος για να κατανοήσει ότι τις όποιες, ελάχιστες, πραγματικά, φορές που αποκαλύπτονται, θα πρέπει πρώτα να έχουν υποπέσει στο σφάλμα της κατάχρησης εξουσίας. Ναι, κατάχρηση εξουσίας από τους «αναρχικούς συντρόφους».  Διότι αυτοί, όπως πλέον, αποδεικνύεται περίτρανα, αποτελούν ένα βασικότατο δεκανίκι του συστήματος, έναν δούρειο ίππο στον κοινωνικό ιστό με αποστολή του να αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα καίρια προβλήματα που θα έπρεπε να τον απασχολούν.  Όταν όμως προβαίνουν σε ακρότητες όπως η αναίτια δολοφονία στην περίπτωση της ληστείας στη Νάουσα της Πάρου, ενός πολίτη, μπροστά στον κίνδυνο της πανελλήνιας κατακραυγής αλλά και της πίεσης από τη μικρή κοινωνία ενός νησιού που πρόσφατα έχει ήδη πληγεί από ένα άλλο κρούσμα βάρβαρης εγκληματικότητας, το σύστημα αναγκάστηκε και πάλι να δουλέψει και να «προδώσει» άλλο ένα απ’ τα παιδιά του.
Αν δει κανείς πόσες «αναρχοαυτόνομες» ομάδες, γκρούπες, φράξιες, συλλογικότητες ή όπως αλλιώς αρέσκονται οι ίδιοι να αποκαλούν και να ονοματίζουν τους χώρους όπου συναγελάζονται μεταξύ τους ελευθεριακά (η ορολογία δική τους κι όποιος την καταλαβαίνει απόλυτα, ας περάσει από έναν ψυχίατρο… καλό θα του κάνει), αποκλείεται να μην απορήσει για το προφανές και το αυτονόητο. Πως συντηρούνται όλα αυτά; Ποιος πληρώνει για να πραγματοποιείται η πάσης φύσεως δραστηριότητά τους; Για να μην πάμε σε ποιο εξεζητημένες απορίες του τύπου πως κι από πού εξοπλίζονται… Μια ματιά στις ιστοσελίδες τις σχετικές με την… ιδεολογία τους, ξεκαθαρίζει τα πάντα. Μπακούνιν, Μαλατέστα, Μπονάνο (οι πνευματικοί πατέρες των ομάδων αυτού του είδους) σχετικά με τους τρόπους που ίδιοι αποδέχονται ως κύριο μέσο προσπορισμού των απαραίτητων για την υλοποίηση της «επανάστασής» τους κινούνται στην παρανομία, μιλούν ανοιχτά για ένοπλη βία και υιοθετούν την προμελετημένη ληστεία για τους σκοπούς τους. Αρκετοί μάλιστα, όπως ο Αλφρέδο Μπονάνο που συνελήφθη το 2009 για ληστεία στη χώρα μας, ενώ παράλληλα έδωσε και σειρά διαλέξεων σε διάφορες πόλεις (Αθήνα-Πάντειος, Θεσσαλονίκη-Α.Π.Θ., Πάτρα, Γιάννενα, Βόλο, Ηράκλειο!), έχουν αποδεδειγμένα διαπράξει σοβαρότατα αδικήματα και εγκλήματα για τα οποία και καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.  Κι όμως, τα πνευματικά τους τέκνα και τους εξυμνούν και απολαμβάνουν ασυλίας. 
Πρέπει να σκοτώσουν για να ασχοληθεί μαζί τους το σε άλλες περιπτώσεις υπερευαίσθητο κράτος και φυσικά τα ΜΜΕ. Όλες ανεξαιρέτως οι μαρξιστικές αυτές ένοπλες και μη ομάδες χρησιμοποιούν την ένοπλη βία, αδιακρίτως. Απλά την καθαγιάζουν βαπτίζοντας τη ληστεία απαλλοτρίωση και τη δολοφονία «ένα απ’ τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο». Ποτέ δεν έχουμε δει εκπομπές ολόκληρες αφιερωμένες στα εγκλήματα της «μαυροκόκκινης βίας» (αν και κατά βάση όλα αυτά είναι απότοκα της 1ης Διεθνούς του Μαρξ), με βαθυστόχαστα πάνελ να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να απαιτούν να τεθούν όλες αυτές οι γκρούπες εκτός νόμου. Αλλά πώς να θέσεις κάποιον εκτός νόμου, όταν αυτοπροσδιόριζεται εκτός των πλαισίων του νόμου, όντας ο ίδιος δημιούργημα της ανομίας που έχει επιβάλει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο; Και ποιος να επιχειρήσει άλλωστε κάτι που είναι κατ’ ουσίαν άτοπο; Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, που ανακαλύπτουν ρατσιστικές επιθέσεις σε κάθε αλληλοσφαγή λαθρομεταναστών και σε κάθε νόμιμη άμυνα ή θαρραλέα απάντηση Ελλήνων σε επιθέσεις του κάθε λογής υπανθρώπου; Η συνωμοσία της σιωπής και της παραπληροφόρησης καλά κρατεί. 
Τα γεγονότα πλέον όμως έχουν τέτοια ορμητική ροή και προκαλούν τόσο θόρυβο, που σύντομα όλες οι προσπάθειες του ψοφοδεούς συστήματος να αποκρύψει τις αλήθειες για τις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μιλήσει άπειρες, πραγματικά, φορές τις τελευταίες δεκαετίες, θα πέφτουν συνεχώς σε τείχη. Τείχη Ελλήνων που πλέον δεν τρώνε πρόλογο, ούτε αμάσητο όποιο παραμύθι τους σερβίρουν οι εκφραστές της μαρξιστικής προπαγάνδας. Έχουν αφυπνιστεί και πρόθυμα πυκνώνουν τις γραμμές μας, για να δώσουμε όλοι μαζί μέσα από τις τάξεις του μόνου γνήσιου Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος το καίριο πλήγμα στο σαθρό οικοδόμημα που έχει δημιουργήσει η μεταπολιτευτική αστική δημοκρατία.