Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση τύπου 21/08/2012 Τ.Ο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΥΤ. ΑΧΑΙΑΣ



Τελικά το << δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού >> είναι τρεις και πάει λέγοντας. Την ώρα που ο δήμος δεν εκπληρώνει ούτε τις βασικές του υποχρεώσεις προς τους πολίτες λόγο έλλειψης χρημάτων , την ώρα που το κέντρο της πόλης αλλά  και κάθε σημείο του δήμου έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο , την ώρα που η ανοχή στην παραβατικότητα των χιλιάδων Ρομά που λυμαίνονται  πόλη  και χωριά τείνει να είναι καθημερινότητα , την ώρα που χωριά ολόκληρα έχουν πει το νερό νεράκι (Βελιτσές) μέσα στο καλοκαίρι παρότι έχουν γίνει επανειλημμένες κρούσεις για το θέμα αυτό με επίσκεψη του βουλευτού της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαήλ Αρβανίτη στο κ. Δήμαρχο, η υποκρισία περισσεύει και η προστασία των ημετέρων σε πρώτη προτεραιότητα.
Μετά από επιτόπιο έλεγχο τριών στελεχών μας , που διενεργήθηκε την 30/07/2012 έπειτα από καταγγελίες συνδημοτών μας ανακαλύψαμε τα εξής καταπληκτικά. Επισκεφτήκαμε το γραφείο του ιδιαίτερου του κ. δημάρχου απουσία αυτού , καθώς και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. K. Τούμπουλη  και τους θέσαμε την απλή ερώτηση : <<Πού βρίσκεται το γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη και των Επιχ/σεων >> ‘έκπληκτοι ακούσαμε ότι δεν υπάρχει γραφείο και μπορούμε να τον βρούμε κάπου στο Λάππα δίνοντάς μας και ένα κινητό τηλέφωνο. Μάθαμε δε ότι συμπαραστάτης του δημότη είναι ο κ. E. Ιωσηφίδης , ο οποίος τυχαίος κατοικεί στο Λάππα!!!
Εκπληκτικό 1 . Ο δήμος δεν έχει γραφείο για να στεγάσει ένα θεσμό , ο οποίος λειτουργεί εδώ και  δύο χρόνια παρότι έχει τουλάχιστον τρία πρώην δημαρχεία εκτός Κ. Αχαΐας .
Εκπληκτικό 2 . Η συγκεκριμένη θέση αμείβεται με το ποσό που παίρνει κι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου , δηλαδή 2400 Ευρώ μικτά και δεν μπορεί να τον βρει κανείς λόγο έλλειψης γραφείου, εκτός και αν πάει σπίτι του.!!!
Εκπληκτικό 3 . Ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο , συμπολίτευση και αντιπολίτευση που εξέλεξε τον Συμπαραστάτη του Δημότη  ή δεν έχει αντιληφθεί τίποτα δύο χρόνια τώρα ,  άρα είναι εντελώς άχρηστοι ή είναι ημέτεροι , οπότε ας πάνε και αυτοί σπίτι τους.
Εκπληκτικό 4 . Κάνουμε μία πρόβλεψη . Μετά την δημοσιοποίηση του παρόντος  θα βρεθεί σε ελάχιστο χρόνο γραφείο για το θεσμό.!!!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΊΣΕΙ  Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!