Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μεταναστολάγνοι επιχειρούν να καταστρέψουν τη πόλη μας

Το συμβούλιο ένταξης μεταναστών του Δήμου Πατρέων θα συνεδριάσει (αν δε το έχει κάνει  ήδη) στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης σχέδιο εθνικής στρατηγικής για την κοινωνική ένταξη πολιτών τρίτων χωρών.
Σαν πολίτες και δημότες του Δήμου Πατρέων, που πονάμε αυτή την δόλια πόλη, ΖΗΤΆΜΕ και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας, πριν ψηφιστεί οτιδήποτε, να δημοσιευτούν στα τοπικά ΜΜΕ οι προτάσεις οποιουδήποτε φορέα και υπεύθυνου ΕΠΏΝΥΜΑ.
Πληροφορίες, μας είπαν ότι κάποιοι ΛΑΓΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα προσπαθήσουν να πιέσουν για να περάσουν τις θέσεις τους οι οποίες είναι αντίθετες προς το κοινό αλλά και Εθνικό συμφέρον.
Την στιγμή που η Πατρίδα είναι στο στόχαστρο των κερδοσκόπων τραπεζιτών, η πόλη μας μαστίζεται από ανεργία, βρωμιά, φτώχεια και κλείσιμο επιχειρήσεων, η εγκληματικότητα που πολλώ ευθύνονται οι λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στις γειτονιές μας, βρέθηκαν κάποια ορφανά του Μαρξ για να υποστηρίξουν την ένταξή τους στην κοινωνία μας.
Βέβαια δεν υπάρχει κανένας οργανισμός ή Συμβούλιο που να στέκεται πάνω από τον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό! Τον άνεργο Έλληνα, τον συνταξιούχο, που του κλέβουν τα κόπια του, την πολύτεκνη Ελληνίδα Μάννα που της κόπηκε το επίδομα, για να δοθεί σε τριτοκοσμικούς, που δεν τους καλέσαμε στην πατρίδα μας ¨Εκαναν εισβολή, ανενόχλητοι, από το ψυχοραγούν, νεοραγιάδικο  κράτος!!!
Ο Δήμαρχος Πατρέων στις προεκλογικές ομιλίες του διατυμπανούσε ότι είναι πατριώτης! Ας το αποδείξει τώρα εμπράκτως, γιατί η πόλη του με τις ιδέες των αριστεριστών συμβούλων του και των  συνοδοιπόρων τους, θα γίνει τριτοκοσμικό χαμαιτυπείο!!!
Φτάνει πια!!! Όχι άλλο ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων!
Εμείς, ως ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, θα αντισταθούμε μ΄ οποιοδήποτε τρόπο, σ΄ όποιον θέλει να κάνει την πόλη μας αλλά και την Πατρίδα μας πολυπολιτισμική χαβούζα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  
Τ.Ο ΠΑΤΡΑΣ