Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Γιούχαραν και τη Φώφη Γεννηματά στον Πύργο

Με το σύνθημα "Δεν πληρώνω την Φώφη", υποδέχτηκαν τα μέλη του Κινήματος Ηλείας την υφυπουργό Παιδείας, Φώφη Γεννηματά, την Τρίτη 24/05 στο Δημαρχείο του Πύργου.Είχε προγραμματιστεί εκδήλωση στον συγκεκριμένο χώρο, από φορείς του ΠΑΣΟΚ, με καλεσμένη τη κ. Γεννηματά.
Είκοσι περίπου μέλη του κινήματος ενάντια στο Μνημόνιο, κατευθύνθηκαν προς το χώρο που θα γινόταν η ομιλία και συνέχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξαν και μικροεντάσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, το κίνημα Ηλείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως “Οι φορείς του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο σήμερα είχαν προγραμματίσει εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου με καλεσμένη τη Φώφη Γεννηματά, υφυπουργό Παιδείας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν σχεδόν τίποτα για την εκδήλωση, ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν πρωτοσέλιδο.”
"Νόμιζαν ότι με αυτό το τρόπο, θα πέρναγε απαρατήρητη από το κόσμο που ήθελε να διαμαρτυρηθεί και θα έκαναν μια καλή γιορτή-φιέστα. Γύρω στα είκοσι άτομα του κινήματος μας κάναμε δυναμική παρέμβαση.”
“Τοποθετήσαμε ηχεία στην είσοδο του Δημαρχείου και της δώσαμε την πρέπουσα υποδοχή, μοιράζοντας κείμενα και φωνάζοντας συνθήματα, όπως 'Δεν πληρώνω την Φώφη' . Όταν την ακολουθήσαμε και μέσα στο χώρο της εκδήλωσης οι γνωστοί τραμπούκοι του ΠΑΣΟΚ δεν μας επέτρεψαν την είσοδο, μάλιστα έγινε και επεισόδιο απωθώντας βίαια γυναίκα μέλος του κινήματος.”

Πηγη : cosmo.gr