Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο πραγματικός ρόλος του ΛΑ.Ο.Σ

Το παραπάνω απόσπασμα αποτελείται από δριμείς κατηγορίες τις οποίες έχει εξαπολύσει εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ όχι κάποιος αιώνιος εχθρός του τηλεπτώματος αλλά ο πρώην πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ του Πειραιά.Πρόκειται για μια επιστολή στην οποία αναφέρει πως την εποχή της δημιουργίας του ΛΑ.Ο.Σ έδιναν όρκους πίστης και αφοσίωσης στο Έθνος όπως «Ορκίζομαι να εργάζομαι για το καλό του Έθνους», «Ορκίζομαι για την ευημερία του λαού μας», «Ορκίζομαι για μια Ελλάδα μεγάλη, ισχυρή, ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη και δυνατή», «Ορκίζομαι το Έθνος και ο λαός να προτάσσονται και αυτής της ζωής μου». Μάλιστα δε δίστασε να κατακρίνει και τη πρόσληψη στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή όταν Έλληνες πολίτες έχαναν τη δουλειά τους. Ας ασχοληθούμε όμως με την ουσία της επιστολής αυτής.
Σύμφωνα με τα λόγια του πρώην προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ του Πειραιά, το ΛΑ.Ο.Σ δημιουργήθηκε για να υπηρετεί το Έθνος και για να θέτουν τα στελέχη του την πατρίδα πάνω και από τη ζωή τους. Ορκίστηκαν για μία Ελλάδα μεγάλη, ανεξάρτητη ισχυρή και ελεύθερη. Τι από όλα αυτά τηρεί σήμερα το ΛΑ.Ο.Σ; Μάχεται πραγματικά για αυτή την Ελλάδα; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Και ο τηλεπρόεδρος φροντίζει να το υπενθυμίζει καθημερινώς. Πρόσφατα δήλωσε σε πρωινή εκπομπή ότι προτιμάει να υποταχθεί ο λαός στη νέα τάξη πραγμάτων παρά να αντισταθεί!! Δηλαδή, ας δουλεύουνε τα παιδιά μας στο μέλλον για τους Τούρκους με το ποσό των 400 ΕΥΡΩ.
Παρακολουθείστε το συγκεκριμένο βίντεο:


Επίσης δήλωσε σε πρωινή και πάλι εκπομπή, καθώς είναι και το αγαπημένο παιδί των μεγαλοεργολάβων, ότι αν δεν ήταν στη βουλή ο ίδιος τώρα θα υπήρχε στη θέση του ένα πραγματικό ακροδεξιό κόμμα και εννοεί βεβαίως Εθνικιστικό.
Ας δείξουμε λοιπόν και το ανάλογο βίντεο για όσους έχουν τυχόν αμφιβολίες:


Μόνο από τα δύο αυτά βίντεο είναι εύκολο να διακρίνει κανείς, τον λόγο ύπαρξης του ΛΑ.Ο.Σ.
Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τις εκατοντάδες άλλες Εθνοπροδοσίες, τις οποίες έχει διαπράξει ο τηλεπρόεδρος, για να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι πως το ΛΑ.Ο.Σ λειτουργεί ως ανάχωμα στην Ελλάδα ώστε να αποτρέψει την ενδυνάμωση ενός Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος που θα αντισταθεί πραγματικά στη νέα τάξη πραγμάτων. Το ΛΑ.Ο.Σ δημιουργήθηκε από το σύστημα με σκοπό να υπνωτίσει τους ελεύθερους, ασυμβίβαστους και πατριώτες Έλληνες. Αξίζει δε να σημειώσουμε πως ο γράφων της παραπάνω επιστολής συνειδητοποίησε το λάθος του πολύ καιρό πριν κάνει τις απίστευτες αυτές δηλώσεις ο τηλεπρόεδρος. Όποιος αρνείται λοιπόν να δεχθεί τη πραγματικότητα είναι ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ ή ΒΛΑΚΑΣ!
Τέλος, οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε πως, όσες προσπάθειες και να κάνουν τα τσιράκια και οι εντολοδόχοι των Σιωνιστών και των κάθε ανθελλήνων πρακτορίσκων, το πραγματικό Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και θα τους εξοντώσει πολύ σύντομα. Θα καταστρέψει τα σχέδιά τους και θα βάλει τέλος στη κατρακύλα του Ελληνικού Έθνους. Και δεν είναι άλλο από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!