Σάββατο 16 Απριλίου 2011

το 2/39 ΣΕ Μεσολογγίου δεν θα δεχθεί στρατεύσιμους τον Μάϊο



...Επιβεβαιώνονται απόλυτα οι πληροφορίες και τα όσα έχουνε δημοσιεύσει το τελευταίο δεκαήμερο σχετικά με το «λουκέτο» στο στρατόπεδο του Μεσολογγίου, αφού με βάση την απόφαση του υπουργού Άμυνας, Βαγγέλη Βενιζέλου το 2/39 ΣΕ δεν θα δεχθεί στρατεύσιμους της 2011 Β΄ ΕΣΣΟ. Έτσι και με την υπογραφή του υπουργού Άμυνας, όσα έχουνε δημοσιεύσει επιβεβαιώνονται και κυρίως επιβεβαιώνονται τα όσα είχε ισχυριστεί ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο οποίος και δημοσιοποίησε τον «χακί» Καλλικράτη.
Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση πέρα του νέου πλήγματος που δέχεται η περιοχή του Μεσολογγίου είναι ότι οι τοπικοί παράγοντες με πρώτο τον δήμαρχο Μεσολογγίου υιοθέτησαν ασμένως τις «διαβεβαιώσεις» που τους δόθηκαν και έσπευσαν όχι μόνο να καθησυχάσουν την τοπική κοινωνία, αλλά να «επιτεθούν» στα blogs για το γεγονός ότι δημοσιοποίησαν το θέμα...


Όλα τα παραπάνω τα πληροφορηθήκαμε από τοπικά blogs του Νομού μας και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα δημοσιεύματα αυτά δεδομένω ότι επιπλέον ανεπίσημες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από διαρροές κυβερνητικών στομάτων λένε για την μετατροπή του στρατοπέδου 2/39 σε εκτροφείο - άνδρο λαθρομεταναστών με χρήματα του Ελληνικού λαού (σε πιο sic "αντιρατσιστική" γλώσσα : κέντρο φιλοξενίας μεταναστών).
Επιφυλασσόμαστε για το θέμα των λαθρομεταναστών αλλά γνωρίζοντας ότι οι
Πασοκιστανοί κυβερνώντες λειτουργούν πλέον αντεθνικά κι ενάντια στον Ελληνικό λαό , δεν αποκλείουμε τίποτα. Πρέπει να τσακιστούν να φύγουν οι εθνοφοβικοί από την εξουσία όσο είναι καιρός , πριν καταστρέψουν ότιδήποτε Εθνικό μας έχει απομείνει.

ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.