Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σύλληψη αλλοδαπών στο Αγρίνιο για κλοπή δικύκλου.


Συνελήφθησαν τις πρωϊνές ώρες της 11ης Μαρτίου στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο αλλοδαποί βουλγαρικής υπηκοότητας ηλικίας 33 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αφού ενήργησαν από κοινού έκλεψαν δίκυκλο ιδιοκτησίας 46χρονου Έλληνα κατοίκου Αγρινίου.
Ύστερα από την διενέργεια της σύλληψης το όχημα αφού κατασχέθηκε , αποδόθηκε τελικά στον ιδιοκτήτη του ενώ στους συλληφθέντες αλλοδαπούς σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Είναι πλέον γνωστό στις μέρες μας ότι η αύξηση της εγκληματικότητας είναι ευθέως ανάλογη της ανεξέλεγκτης εισροής αλλοδαπών στοιχείων στη χώρα μας μεταβάλλοντας έτσι την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών σε κόλαση και στην Επαρχία.
Καταργούν την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια τάξη , μεταβάλλοντας τις παλιές ήσυχες γειτονιές σε γκέτο φιλήσυχων μα φοβισμένων συμπατριωτών μας , παραδομένων στην ξενόφερτη αλλογενή λαίλαπα από ένα ανθελληνικό κράτος που το αποτελούν αλληλέγγιοι αντιεξουσιαστές , εθνοφοβικά και λαθρολάγνα ανθρωπάκια , τσιράκια των αφεντικών της νέας τάξης πραγμάτων.
Θα μας βρουν μπροστά τους.
Α.Σ.