Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

"Ανησυχία" στον Αγρινιώτικο τύπο για τα υψηλά ποσοστά της Εθνικής Συσπείρωσης

Οι αντιδράσεις του Αγρινιώτικου τύπου για το εκλογικό αποτέλεσμα του συνδυασμού της Χρυσής Αυγης:
Εφημερίδα "Τα νέα της Αιτωλοακαρνανίας":
Άνοδο 700% για τη Χρυσή Αυγή στην Αιτωλοακαρνανία.


"Συγκεκριμένα η ακροδεξιά παράταξη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στο νομό, προκαλώντας έτσι τη ... ζήλια των δύο μεγάλων κομμάτων που δεν κατάφεραν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους. Σύμφωνα πάντως με τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, ο συνδυασμός "Εθνική Συσπείρωση" που στήριζε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, έλαβε 3.496 ψήφους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ποσοστό 2,57%. Το αποτέλεσμα όπως είναι αναμενόμενο "έφερε" και το πανηγυρικό σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: [...] (ακολουθεί η αρχη του δελτίου τύπου μας)
Άξιο αναφοράς είναι και το κλείσιμο του εν λόγω δελτίου τύπου με τη φράση "Ζήτω η αιωνία Ελλάς"


Εφημερίδα "Μαχητής":
Ζήτημα η άνοδος της ακροδεξιάς


"Η γνωστή οργάνωση Χρυσή Αυγή έφτασε ή και ξεπέρασε ακόμη τις κοινοβουλευτικές της δυνάμεις και αποφάσισε να το διατυμπανίσει μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου της. Ο συνδυασμός "Εθνική Συσπείρωση" που στήριζε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, έλαβε 3.496 ψήφους στο νομό Αιτ/νίας και ποσοστό 2,57%." ακολουθεί το δελτίο τύπου."

Εφημερίδα "Συνείδηση":


"Δεν πήγε άσχημα ο Χρήστος Ρήγας στην Αιτωλοακαρνανία. Κάθε άλλο. Όπως δεν έχει πάει άσχημα η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Σημαίνει κάτι αυτό ή είναι τυχαίο;"


Εφημερίδα "Παναιτωλική":
Ανέτειλε η "Χρυσή Αυγή"


"Από τα αξιοσημείωτα των περιφερειακών εκλογών είναι η μεγάλη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία, σε σχέση με τις επιδόσεις του σχηματισμού στις εθνικές εκλογές. Ο συνδυασμός "Εθνική Συσπείρωση" με επικεφαλής το Χρήστο Ρήγα, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας συγκέντρωσε 3.496 ψήφους που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2.57%. Μάλιστα στο δημοτικό διαμέρισμα Μουσούρων στο δήμο Μεσολογγίου ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής κατέλαβε την πρώτη θέση (!!!) με 63 ψήφους εναντίον, 52 του Γ. Παπαναστασίου, 38 του Απ. Κατσιφάρα και 28 του Ν. Καραθανασόπουλου του ΚΚΕ."