Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Πάτρα: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ MAΞΙΜ

Μόλις μεταδόθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι "άγνωστοι" τραυμάτισαν χθες βράδυ, σερβιτόρο καφετέριας της Αγ. Ανδρέου (MAXIM) και τον έστειλαν στο νοσοκομείο πολύ σοβαρά τραυματισμένο. Μάλιστα, είπαν (στο PatraTV συγκεκριμένα) ότι "δεν ενδιαφέρονται για ποια ομάδα" το έκανε, προσπαθώντας να καλύψουν τους αναρχικούς.

Δυστυχώς για αυτούς, οι αναρχικοί φρόντισαν αυτή τη φορά να λάβουν την ευθύνη των δολοφονικών τους ενεργειών, σε αντίθεση με την πορεία της προηγούμενης εβδομάδος, όταν και δολοφόνησαν 4 Έλληνες.
Μέσα στα ψέματα (ποτέ δεν έγινε "άγρια συμπλοκή", αφού οι θρασύδειλοι ανθέλληνες τρέχανε όλη την ώρα, ποτέ δεν απωθήθηκαν οι Χρυσαυγίτες οι οποίοι ολοκλήρωσαν κανονικά τη δράση τους, κανένα πτυσσόμενο γκλοπ δεν υπήρχε, αυτά είναι συνήθειες αναρχικών) που γράφουν στο παρακρατικό τους site "Indymedia" αναφέρουνε και το εξής:
...μαζευτηκανε γυρω στα 80 με 90 ατομα και αρχισανε την αναζητηση των καθαρματων σε ολη την πολη.αλλα τα ξευτιλισμενα εγιναν καπνος.λιγο αργοτερα εντοπιστικε ενας απο αυτους...
Πράγματι, είχαν βγει έξω μια περίπου ώρα μετά την αποχώρησή μας (τότε μόνο τολμήσανε βλέπετε) και εκτός από τους βανδαλισμούς που προκαλέσανε, επιτεθήκανε, 30-40 από αυτούς, σε σερβιτόρο που εκείνη τη στιγμή φυλούσε ή μάζευε τις καρέκλες από καφετέρια της Αγ. Ανδρέου! Η "αιτία", όπως ακούστηκε - και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη - ήταν πως φορούσε μια μπλούζα πατριωτικού περιεχομένου με θέμα την Κύπρο.
Τα ανθελληνικά ΜΜΕ κάλυψαν πλήρως τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση των αναρχικών, αρνούμενοι να κατονομάσουν τους προφανείς δράστες, με το μεγαλο"δημοσιογράφο" κ. Κ. Φλαμή, να "ζητιανεύει" πληροφορίες στο Indymedia από τους αναρχικούς, οι οποίες αφορούσαν... "έναν νεαρό που χτυπήθηκε από αστυνομικους στην Αγ. Ανδρέου"! Άξιος ο μισθός του!

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον άτυχο εργαζόμενο και να του πούμε - εάν διαβάσει ποτέ αυτή την ανακοίνωση που φυσικά δεν αναμένεται να αναδημοσιευθεί σε κανένα αστικό ΜΜΕ - πως στην "Ελλάδα" του σήμερα, είναι παράνομο να είσαι πατριώτης. Όποιος έχει το σθένος να είναι, δεν τιμωρείται - εάν σταθεί τυχερός - με πρόστιμο, αναίτιες φυλακίσεις κοκ, αλλά με δολοφονικές επιθέσεις από τους πραιτοριανούς της Νέας Τάξης, τα τσιράκια των πλουτοκρατών, τους αναρχικούς!

Φυσικά, δεν υπήρξε και καμία σύλληψη από την άχρηστη αστυνομία, η οποία δίνει βροντερό "παρόν", μετά της απουσίας της, σε κάθε περίπτωση δολοφονικής επιθέσεως αναρχικών! Να σημειωθεί, πως περιπολικά υπήρχαν και μάλιστα περισσότερα από ότι συνήθως στο κέντρο, αλλά άφησαν ανενόχλητους τους αναρχικούς να εγκληματούν ανενόχλητοι για κανένα δίωρο.

ΜΠΑΤΣΟΙ - ΜΜΕ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Πυρήνας Πάτρας