Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Απάντηση του πυρήνα Αιτ/νίας στο δημοσίευμα του ΚΚΕ

Κλικ για να το δημοσίευμα του ΚΚΕ

«Σύντροφοι» του ΚΚΕ ηρεμήστε, ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος, ειδικά όταν γράφεις ανακοινώσεις, γιατί τα γραπτά μένουν και σας εκθέτουν! Καταρχήν – αφού ξεμείνατε από επιχειρήματα και υιοθετείτε πλήρως την αστική “φασιστοφοβική” φρασεολογία - “φασίστες” και εγκληματίες είστε ΕΣΕΙΣ. Συγκεκριμένα, με τη βούλα της Ε.Ε., όταν εξομοιώθηκαν τα εγκλήματα που κάνατε οι κομμουνιστές ενάντια στην ανθρωπότητα, με τα εγκλήματα του Ναζισμού! Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕ θα έπρεπε να μιλάνε για σχοινί!

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της Ελλάδος ΠΟΤΕ!! Αντιθέτως με εσάς, κανείς δεν ξέχασε ούτε τον Μελιγαλά, ούτε το Κλίμα Δωρίδος, ούτε τα Δεκεμβριανά, ούτε την Αμφιλοχία, ούτε το Ροβεσπιέρο, ούτε το παιδομάζωμα, ούτε τη διακήρυξη της 5ης ολομέλειας του προδοτικού σας κόμματος. Σας ανεχόμαστε όμως, χωρίς να έχετε ζητήσει συγνώμη από την Πατρίδα πού σας συγχώρεσε και σας νομιμοποίησε, για να μας λέτε σήμερα ότι ο αγώνας του ΔΣΕ συνεχίζεται και ότι Βάρκιζα, τέλος…

Κομπάρσοι τελευταίας διαλογής αισθανόσασταν στον κήπο των Ηρώων για αυτό φύγατε με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί η ιδεολογία σας δεν σας επέτρεπε να αισθανθείτε το μεγαλείο του να είσαι Έλληνας και να έχεις προγόνους τους Ελεύθερους Πολιορκημένους οι οποίοι πέθαναν για την του «Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία» και για καμία ταξική πάλη! Εσείς δεν αξίζατε να είστε εκεί και καλώς φύγατε! Ντρεπόσασταν δίπλα μας!!!

Όσον αφορά την παρουσία μας στο Ηρώο, κανείς δεν μας έκανε χάρη και κανείς δεν μας «έδωσε καταφύγιο» όπως λέτε. Πράξαμε ότι είχαμε δικαίωμα εκ του Νόμου να κάνουμε και ότι μας πρόσταζε η Εθνική μας συνείδηση. Καταφύγιο χρειαστήκατε εσείς χωρίς μάλιστα να σας κυνηγήσει κανείς γιατί απλά δεν υπάρχετε πουθενά!! Πού είναι η συμπαράστασή σας στον Έλληνα εργάτη και αγρότη που πληρώνει το τίμημα της εργασίας, στην Ελλάδα των φουκαράδων όλης της γης που εισέρρευσαν στη χώρα που έχει 20% ανεργία, μένοντας ο ίδιος άνεργος; Εργασία μαύρη που την υπεραξία της καρπώνεται ο καπιταλιστής της διπλανής πόρτας. Για ποιόν δουλεύετε επιτέλους; Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Ξένοι εργάτες αδέρφια μας; Όχι κύριοι, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!! Και για αυτή θα πολεμήσουν αύριο , αν χρειαστεί, ενάντια σε όσους την ξεπούλησαν, χτες και σήμερα, ξένους και ντόπιους!! Και για να μη μας κλέβετε τα συνθήματα:

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης!

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΕΝΑΝΤΙOΝ ΟΛΩΝ!

ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ