Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Μεσολόγγι: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εκδήλωση για την ηρωική έξοδο

Χθες, Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 7.00μμ στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, κατατέθηκε στεφάνι Τιμής και Μνήμης στους ηρωικούς πεσόντες του Μεσολογγίου από τα μέλη του Πυρήνα Αιτ/νίας, δια χειρός του υποψηφίου βουλευτή του νομού, συναγωνιστή Ρήγα Χρήστου.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης οφείλουμε αναφέρουμε την αχαρακτήριστη ενέργεια των αντιπροσωπειών ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, (αχαρακτήριστη για την ιερότητα του χώρου και τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης) οι οποίες αποχώρησαν σαν βρεγμένες γάτες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μας στον κήπο των Ηρώων, ασεβώντας στους Ιερούς νεκρούς.
Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους κομμουνιστές, ρόζ και κόκκινους. Από ανθρώπους, που δεν πιστεύουν ούτε σε Θεό ούτε σε Πατρίδα και η παρουσία τους εκεί ήταν εντελώς τυπική και διαδικαστική, οπότε βρήκαν αφορμή για να πάνε να συνεχίσουν την «επανάσταση» στις καφετέριες της πόλης.

Χρυσή Αυγή - Πυρήνας Αιτωλοακαρνανίας

Τα στεφάνια του Συνασπισμού, πεταμένα σε παρακείμενο κτίσμα. Τόσο ενδιαφέρονταν να τιμήσουν τους νεκρούς ήρωες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Χρυσή Αυγή αποσπάει ίσως τα πιο ένθερμα χειροκροτήματα του κόσμου και ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα, κανονικά παρά τις αντιδράσεις ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι υπόλοιποι πολιτικοί φορείς. Ο αγώνας των εθνικιστών, ολοένα και δυναμώνει - δικαιώνεται!