Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Δελτίο τύπου πυρήνα Αιτ/νίας για τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ

Από πότε το σύνθημα του Α. Παπανδρέου, «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» έγινε ξαφνικά ακραίο;

Την Κυριακή 28-2-2010 μέλη των πυρήνων Αιτ/νίας και Αχαΐας πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στις πόλεις Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Αγρίνιο, Κατούνα και Αμφιλοχία διανέμοντας δωρεάν, εφημερίδες και φυλλάδια του Κινήματος στους διερχομένους πολίτες. Καμία πορεία δεν είχε οργανωθεί, ίσως το ότι κινούμαστε συντεταγμένα και οργανωμένα και όχι «μπουλουκιδόν», έδωσε την εντύπωση τέτοιας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, «μπράβο παιδιά, καλά κάνετε, συνεχίστε είμαστε μαζί σας» ήταν μερικά από τα σχόλια που ακούσαμε, περνώντας ανάμεσα στον κόσμο. Η εμφάνιση των Γαλανόλευκων στα χέρια μας, κρατώντας τες ψηλά (και όχι σκίζοντας ή καίγοντάς τες) χάριζε χαμόγελα επιδοκιμασίας και ελπίδας σε όσους μας έβλεπαν. Σε κάποιους καθώς φαίνεται δεν άρεσε τόσο και έβγαλαν και ανακοίνωση. Το κόμμα εκείνων, που προστατεύει τους γνωστούς κουκουλοφόρους που καταστρέφουν (κάθε φορά που το σύστημα τους έχει ανάγκη για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου απ’ τα προβλήματά του) την Δημόσια και ιδιωτική περιουσία μας. Ο σχολιασμός της είναι περιττός. Μόνο ξεκαθαρίστε μας κάτι, είμαστε Εθνικιστές, Φασίστες ή νοσταλγοί του Χίτλερ; Οι έννοιες αυτές, είναι ταυτόσημες στο νεφελώδες περιεχόμενο του κεφαλιού σας;

Να σας το ξεκαθαρίσουμε εμείς λοιπόν:

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε Εθνικιστές και Σοσιαλιστές! Αγαπούμε και μαχόμαστε για την Πατρίδα που μας ανέθρεψε και περικλείει μέσα της τα κόκαλα των πατέρων και των παππούδων μας. Μισούμε αυτούς που την προδίδουν και την υποσκάπτουν. Τόσο περίεργο σας φαίνεται; Συνηθίστε να μας βλέπετε, είμαστε εδώ!!!

Συνεχώς δυνατότεροι, πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην αφήσουμε την Πατρίδα να χαθεί. Δεν μας πτοούν οι εισαγγελείς που ερευνούν τα γραφεία μας χωρίς λόγο ούτε οι κουκουλοφόροι του συστήματος που σκοτώνουν και τρομοκρατούν ανύποπτους και ανυπεράσπιστους πολίτες. Είμαστε εδώ, χωρίς κουκούλες, με τα πρόσωπα ακάλυπτα και το βλέμμα ψηλά όπως ταιριάζει σε πραγματικούς επαναστάτες. Θα μας βλέπετε στο πεζοδρόμιο του Αγώνα, στη δουλειά, στο καφενείο αλλά και στον ύπνο σας. Είμαστε (το ξέρουμε καλά) ο χειρότερος εφιάλτης σας, όλων εσάς που αποκοιμίζετε το λαό, τον αποπροσανατολίζετε και τον προδίδετε. Περαστικά σας!

Υ.Γ. Τα συνθήματα που φωνάχτηκαν ήταν:

  • Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
  • Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι
  • Ελλάδα σε πουλάνε, τους ξένους προσκυνάνε
  • Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή

Οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ τα χαρακτήρισαν εμετικά. Εσείς; Ρητορική η ερώτηση, δε μας αφορά η δική σας άποψη αλλά του Ελληνικού Λαού. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα:

Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α