Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωτογραφία της ημέρας

Αφού περπάτησα πάνω στο κόκκινο χαλί, στρωμένο πάνω σε παλέτες, υποκλίνομαι στην θάλασσα, διότι μόνο αυτό μπορώ να κάνω. Μην λερωθούν και τα παπούτσια!

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!

lathro_viktoriaΓράφει ο Αντίοχος
Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της Πλατείας Βικτωρίας, πάνω στην οποία συνωστίζονται, κοιμούνται, λιάζονται και κάνουν και τις ανάγκες τους 2.000 λαθρομετανάστες! Επειδή δε, δεν χωράνε όλοι στην πλατεία, αρκετοί καταφεύγουν στις εισόδους των πολυκατοικιών και των καταστημάτων – στα οποία όπως καταλαβαίνετε, δε μπαίνει πελάτης ούτε για… δείγμα.

Εβραίος σκηνοθέτης: «Οι πολίτες του Ισραήλ είναι ρατσιστές, ακροδεξιοί και ομοφοβικοί»

Εβραίος σκηνοθέτης: «Οι πολίτες του Ισραήλ είναι ρατσιστές, ακροδεξιοί και ομοφοβικοί»Όταν ένας εβραίος χαρακτηρίζει όχι μόνο την κυβέρνηση του Ισραήλ, αλλά και τους συμπατριώτες του ότι είναι «ρατσιστές, ακροδεξιοί, ομοφοβικοί» τότε αυτομάτως πάει στον βρόντο η εύκολη καραμέλα του «αντισημίτη», την οποία κολλάνε αμέσως σε όποιον τολμήσει να πει επικριτικό λόγο για το κράτος του Ισραήλ και την πολιτική που ακολουθεί έναντι των Παλαιστινίων.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την ρωσική επέμβαση στην Συρία για την εξολόθρευση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την ρωσική επέμβαση στην Συρία για την εξολόθρευση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού ΧαλιφάτουΟ Ρώσος πρόεδρος Πούτιν απευθυνόμενος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προς όλα τα μέλη αυτού του οργανισμού δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι μόνοι που πολεμούν τους τζιχαντιστές στην Συρία είναι οι κυβερνητικές δυνάμεις του Άσαντ και οι Κούρδοι, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα συνεχίσει την στρατιωτική υλικοτεχνική της βοήθεια προς την Δαμασκό.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!


   Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!




Η κοροϊδία της Ευρώπης συνεχίζεται: Ανακοίνωσαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ μετεγκατάσταση 50.400 «προσφύγων» από την Ελλάδα προς άλλες χώρες, την στιγμή που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης τον μισό Σεπτέμβριο μας. προτίμησαν 78.000 λαθρομετανάστες, δηλαδή 5.200 την ημέρα.

Μιχάλης Αρβανίτης: Έκκληση προς δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς

                               
Στις 25/9/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.40 μ.μ. ανηρτήθη στην ηλεκτρονική εφημερίδα "BEST" , που εδρεύει στη Πάτρα επί της οδού Αγ. Ανδρέου αριθ. 9 άρθρο κάποιας με το ονοματεπώνυμο Γιώτα Κοντογεωργοπούλου με τίτλο " Οι "φωλιές" της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα" και με ένθετη φωτογραφία της προσόψεως του επί της οδού Μαιζώνος αριθ. 130, όπισθεν του Δικαστικού μεγάρου γραφείου μου, μέρος του οποίου έχω παραχωρήσει προς χρήσιν στο τοπικό Συμβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο Τσίπρας διαδήλωνε εναντίον του Κλίντον: Η ιστορία ενός αμερικανοκομμουνιστή

Όταν ο Τσίπρας διαδήλωνε εναντίον του Κλίντον: Η ιστορία ενός αμερικανοκομμουνιστή
Ήταν το 1999 όταν οι ΗΠΑ βομβάρδιζαν ανηλεώς την Σερβία, προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση γύρω από την διάλυση της τότε Γιουγκοσλαβίας. Τότε πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Μπίλ Κλίντον και επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη. Η αριστερά, προσπαθώντας για μία ακόμα φορά να ψηφοθηρίσει, έκανε διαδηλώσεις, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κηρύξει τον Κλίντον ανεπιθύμητο.

Ουτσεκάς προσβάλει βάναυσα και προκαλεί χιλιάδες Έλληνες στο Στάδιο Καραϊσκάκη


Ουτσεκάς προσβάλει βάναυσα και προκαλεί χιλιάδες Έλληνες στο Στάδιο Καραϊσκάκη
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Στην Ελλάδα «χθες» και «σήμερα», των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων, όποιος Έλλην τολμήσει και μιλήσει για την «Μεγάλη Ιδέα» του Ελληνισμού, χλευάζεται και του κολλάνε τη στάμπα του «φασίστα», «ναζιστή», «ρατσιστή» και λοιπά παρόμοια.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στοιχεία από το exit poll της Κάπα Research: Η Ελλάδα που θέλει να παράγει και να ορθοποδήσει έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή!

Στοιχεία από το exit poll της Κάπα Research: Η Ελλάδα που θέλει να παράγει και να ορθοποδήσει έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή!Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research, που παραδοσιακά συνεργάζεται με τον ΔΟΛ, έδωσε στην δημοσιότητα ποιοτικά στοιχεία από το exit poll, που διεξήγαγε την Κυριακή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για την ψήφο σύμφωνα με την ηλικία και το επάγγελμα των εκλογέων.

Αμερικανική ομολογία: «Εμείς οπλίσαμε και εκπαιδεύσαμε τους τζιχαντιστές»!

Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τη συνέντευξη του Αμερικανού Στρατηγού, Wesley Clark, ο οποίος είχε διατελέσει Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ, στο αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση στο επαίσχυντο άρθρο που δημοσιεύεται στο "thebest" - και έχει το θράσος να αποκαλεί 400.000 Έλληνες μισαλλόδοξους και φασίστες

Με περίσσιο θαυμασμό διαβάζουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο κάποιας κυρά Γιώτας Κοντογεωργοπούλου, που δημοσιεύεται  στην εν λόγω ιστοσελίδα και η οποία κλαίει και οδύρεται για το εκλογικό αποτέλεσμα του Λαϊκού εθνικιστικού κινήματος στην Αχαΐα.

Ρουκέτες Αρβανίτη προς ρεμάλια της δημόσιας ζωής


"Θέλει η που...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
                                                                                             
                                                                                                          (παροιμία του Λαού μας)

Κάποια λαθρόβια ανθρωπάκια, πνιγμένα μέσα στο τέλμα των συμπλεγμάτων τους, παρασυρμένα από ταπεινά κίνητρα, μωροφιλοδοξίες και τον άρρωστο ψυχισμό τους, στερούμενα αξιοπρέπειας , αυτοσεβασμού και αυτογνωσίας, χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να αναρριχηθούν και να ικανοποιήσουν το ασήμαντο "εγώ" τους, εκμεταλευόμενα την έξαρση της παρακμής και της αναξιοκρατίας.

Συναγερμός από την “Εφημερίδα Συντακτών”: Όταν το καταλάβουν θα ΄ναι αργά - Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία!

Συναγερμός από την “Εφημερίδα Συντακτών”: Όταν το καταλάβουν θα ΄ναι αργά - Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία!
Το φιάσκο των τελευταίων κυβερνήσεων και ειδικότερα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν ικανό να αλλάξει πλήρως το πολιτικό σκηνικό αυτού του τόπου.Τώρα που οι ιδεολογικές γραμμές που διαχώριζαν τα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς έχουν σβηστεί και τηρείται, σαφέστατα πλέον, μια άκρως ξενόδουλη πολιτική, αυτή των μνημονίων και της πλήρης υποδούλωσης του λαού μας είναι ξεκάθαρο πως μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση είναι η Χρυσή Αυγή!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ: Η ψοφοδεξιά μεθόδευσε, ώστε να μην εκλεγεί χριστιανός βουλευτής στην Ροδόπη

Πολλές συζητήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες για την μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στην Ροδόπη. Ορισμένοι, μάλιστα, νεοδημοκράτες κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλό τους, πουλώντας «πατριωτιλίκι» εκ του ασφαλούς, και λέγοντας πόσο επιζήμιο ήταν για την Πατρίδα το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε ο δικός τους υποψήφιος Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ηλίας Κασιδιάρης: “Κακόβουλα, ανυπόστατα και άθλια τα σενάρια περί... αλλαγής ηγεσίας στην Χρυσή Αυγή”

Τις τελευταίες ημέρες, μέσα στο γενικό πόλεμο των ΜΜΕ κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, εντάχθηκε και μία σειρά άθλιων, κακοπροαίρετων και ανυπόστατων αναφορών που με παρουσιάζουν εν πολλοίς ως... δελφίνο και διεκδικητή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Αμόκ κατά Χρυσής Αυγής από την παρατρεχάμενη του Φίλη στο υπουργείο καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας


Αμόκ κατά Χρυσής Αυγής από την παρατρεχάμενη του Φίλη στο υπουργείο καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας
Όποιος είχε την περιέργεια να παρακολουθήσει τις τελετές παράδοσης παραλαβής των νέων υπουργών, κατάλαβε λίγο πολύ τις μαύρες μέρες που έρχονται. Φανατικοί και μισαλλόδοξοι, έτοιμοι να ξεσπάσουν την εκδικητή μανία τους επάνω σε οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί τους.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης: Θα παλέψουμε για να κρατήσουμε την Πατρίδα μας όρθια!

Δήλωση προς του Έλληνες έκανε ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστώ , σας συγχαίρω και σας Τιμώ για τη συμμετοχή σας, σ' αυτόν τον εκλογικό αγώνα που επέβαλε το ανθελληνικό σύστημα των εβραιοκατευθυνόμενων προδοτών του Έθνους. Παρά τις συκοφαντίες και τον ανήθικο πόλεμο επί τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια, παρά τις παράνομες κατηγορίες, τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των βουλευτών μας, παρά τις δολοφονίες των δύο παλικαριών μας, παρά τις μηχανοραφίες των εκλογομαγείρων της πολιτικής σαπίλας, ο Λαός μας συνειδητοποίησε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική Εστία Εθνικής Αντιστάσεως και μας ανέδειξε τρίτο (3ο) κόμμα.

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα κάνουμε με Πίστη και αυταπάρνηση τα πάντα για να κρατήσουμε την Πατρίδα μας όρθια και ΕΛΕΥΘΕΡΗ."

Ζήτω η ΕΛΛΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ποιος είναι ο ρατσιστής κάτοικος της Αθήνας που διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες;;; Δείτε το βίντεο!

Άμεσα να παρέμβει ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού, ο ΟΗΕ και όλες οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ!Ρατσιστικό παραλήρημα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου από ακραίο ρατσιστή κάτοικο της Αθήνας που διαμαρτύρεται σε βουλευτή του Σύριζα για τους λαθρομετανάστες. Τολμά μάλιστα να πει ότι αυτός και οι λοιποί κάτοικοι του κέντρου έχουν τρομοκρατηθεί από τους αλλοδαπούς!

Η άθεη συμμορία του νέου Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων - Κανείς τους δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο!

Κανένα πρόβλημα δεν έχει η ανθελληνική και άθεη συμμορία του Σύριζα να καταπατήσει τα ιερά και όσια της Φυλής και του Έθνους.
Οι απάτριδες, οι ανθέλληνες, οι άθεοι - κατά δική τους δήλωση πάντα- έχουν βάλει στόχο να αφελληνίσουν την Πατρίδα μας, να ξεριζώσουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ορθοδοξίας μας, να καταστρέψουν κάθε τι ελληνικό.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Επισκοπώντας το εκλογικό αποτέλεσμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην Αχαΐα

Μόνο λύπη δεν πρέπει να μας προκαλεί το εκλογικό αποτέλεσμα στον Νομό Αχαΐας. Τα αυξημένα ποσοστά σε όλες τις δημοτικές ενότητες προκαλούν τρόμο στους διεφθαρμένους μπολσεβίκους και τους φιλελεύθερους πατριδοκάπηλους που λυμαίνονται τόσα χρόνια την δημόσια ζωή.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ελ. Συναδινός: Σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και ΕΣΕΙΣ ακόμα τους ψηφίζετε...

Το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών που πέρασαν, ήταν ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα το μνημόνιο που έχει υπογραφεί.
Παρέλασε πλήθος κομματικών υποψηφίων από τα ραδιοτηλεοπτικά παράθυρα (ξέρετε αυτούς που αρνούνται φασιστικά να αντιπαρατεθούν με εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή). Όλοι υποσχέθηκαν καλύτερη διαχείριση, αγώνα για άμβλυνση των νέων μέτρων και, μεταξύ άλλων, καταπολέμηση της ανεργίας. Δε μας είπαν τον τρόπο που θα το υλοποιήσουν, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, αύξησε τα ποσοστά του, σε ολόκληρη την περιφέρεια της Αχαΐας. Οι 8.908 υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες είναι η βάση που κτίζεται σταδιακά και η οποία στο  εγγύς μέλλον θα γκρεμίσει αυτό το ντόπιο διεφθαρμένο καθεστώς των αδηφάγων μιζαδόρων της αναξιοκρατίας και της καθυπόταξης των λαϊκών στρωμάτων. Κόντρα στην λάσπη των μέσων μαζικής εξαπάτησης, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται  τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Ο αγώνας για Πατρίδα, πολιτική κάθαρση και εθνική ανεξαρτησία θα συνεχιστεί, το μέλλον μας ανήκει.

Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή Αχαΐας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015


Αποκαλύφθηκαν οι “λεβέντες”: Είμαστε το νέο συστημικό ανάχωμα για να κόβουμε ψήφους από την Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, το σύστημα στήνει κι από ένα (ή δύο ή τρία…) ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Σε τούτες τις εκλογές, το βασικό ανάχωμα είναι το «κόμμα» (one man show ή επί το ελληνικόν… σόλο κλαρίνο) του γραφικού Λεβέντη, ελλείψει άλλου σοβαρότερου…

Περιοδεία στελεχών στο Αίγιο - Συνέντευξη Αρβανίτη στο "Ράδιο Αίγιο" (Bίντεο)

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Τ.Ο. Αιγίου στα πλαίσια της ενημερωτικής περιοδείας σε ολόκληρη την περιοχή, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία και ανάλυση των  θέσεων του κινήματος μας, για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας. Παρόλο την λασπολογία, το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα στέλνεται και από την Αχαΐα, ένα ηχηρό εθνικιστικό μήνυμα.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης στο Ράδιο Γάμμα: Το μόνο "νέο" στο Συριζα είναι το "νέο" Πασοκ

Συνέντευξη στο ράδιο Γάμμα παραχώρησε ο βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Μιχάλης Αρβανίτης, επισημαίνοντας πως η ελευθερία του ελληνικού λαού έχει εκλείψει διότι αυτό επιθυμούν και επιβάλουν οι ξένοι τοκογλύφοι και εγχώριοι προδότες ΝΔ-Συριζα-Πασοκ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, το μόνο "νέο" στο Σύριζα είναι το "νέο" Πασοκ.

Τρέμει και η «Εφημερίδα των Συντακτών»: Ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή και πλησιάζει διψήφια ποσοστά!

Άλλη μία δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata για την «Εφημερίδα των Συντακτών» είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας κρύο ιδρώτα στους καθεστωτικούς. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι η πιο αντιχρυσαυγίτικη φυλλάδα που υπάρχει, μαζί με το «Έθνος» του Μπόμπολα, είναι δεδομένο ότι οι προβλέψεις περί των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι παραποιημένα προς τα κάτω.

Διευκρινιστική δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Real Fm ξεκαθάρισε πως το κόμμα ουδεμία ευθύνη φέρει για την δολοφονία στο Κερατσίνι, την οποία καταδίκασε από την πρώτη στιγμή.

Μιχάλης Αρβανίτης:Οι Χαλασοχώρηδες, το θράσος των πολιτικών πτωμάτων και οι μαστροποί του Λαού

«Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος»ΔημόκριτοςΕάν ζούσε σήμερα ο μέγας Έλλην φιλόσοφος θα έλεγε αποφθεγματικά, χαρακτηρίζοντας την εν τη συγχρόνω Ελλάδι κρατούσαν πολιτικήν αθλιότητα: « Χαλεπόν τε και ολέθριον άμα υπό χειρίστων άγεσθαι και φέρεσθαι».

Ο Νίκος Μίχος στο Ράδιο Γάμμα :Η τρίτη θέση είναι της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη 16/9 ο βουλευτής Ευβοίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Νίκος Μίχος παραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Γάμμα όπου ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Guardian: “Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”

Ο πανικός της ανθελληνικής Guardian αποκαλύφθηκε σε χθεσινό της άρθρο, το οποίο φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης".Τους λόγους των υψηλών ποσοστών τα οποία καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις επιχειρεί να αναλύσει σε ρεπορτάζ της η βρεταννική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι την 21η Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι στη θέση του τρίτου κόμματος ή και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διαμορφώσουν κυβερνητικό συνασπισμό.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η νέα γενιά της Χρυσής Αυγής - Προεκλογικό σποτ


Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και διψήφια ποσοστά στη δημοσκόπηση του zougla.gr

Στη δημοσιότητα βγήκε άλλη μία δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία πρίν από τις εκλογές. Στην διαδικτυακή αυτή δημοσκόπηση, φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που δείχνουν και οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις. Δηλαδή ότι η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με ενισχυμένα ποσοστά και μακράν από τον τέταρτο.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης: Έλληνες Πατριώτες σπάστε τα δεσμά

Πριν  ένα περίπου χρόνο μια θλιβερή μειοψηφία επικίνδυνων ανθρώπων, η οποία λυμαίνεται στην ένδοξη Δικαιοσύνη, διέταξε πως εκλεγμένοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και να ομιλούν δημόσια σε πολιτικές συγκεντρώσεις του κόμματος τους.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

O μεγάλος νικητής στην Αχαΐα θα είναι η Χρυσή Αυγή

Ο Νομός μας τόσο την 25η Ιανουαρίου, όσο και στο δημοψήφισμα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, προς τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες που εξουσιάζουν αυτό τον τόπο. Το ίδιο αυτό μήνυμα οι κρατικοδίαιτοι ιθύνοντες, το πρόδωσαν μέσα σε μια νύκτα και απέδειξαν πως η λαϊκή κυριαρχία μπροστά στις εντολές των ξένων αρπακτικών είναι ένα τίποτα.

Συριζα-Ανελ συμπλήρωσαν επτά μήνες διακυβέρνησης και εκτός της εφαρμογής του 3ο μνημονίου μαζί με(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) κατάφεραν, οι μεν να χάσουν ένα μεγάλο ποσοστό της εκλογικής τους βάσης και οι δε, να μένουν εκτός βουλής. Το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου ο μεγάλος νικητής θα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, διότι μίλησε την γλώσσα της αλήθειας και δεν  είπε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή - Αχαΐας


Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωτογραφία της Ημέρας


Τι ΑΝΕΛ, τι Ποτάμι: Επικεφαλής στο Επικρατείας του Καμμένου μια παρολίγον υποψήφια του Μπόμπολα!

Ενδεικτικό της απελπιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι ΑΝΕΛ είναι και τα όσα αφορούν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. Επικεφαλής του τέθηκε η 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Μαρία Τριμόντι, η οποία όμως μέχρι πριν από λίγες ημέρες παρευρισκόταν στις εκδηλώσεις του… Ποταμιού.

Ούτε μισό ευρώ δεν λαμβάνει η Χρυσή Αυγή ως κρατική χρηματοδότηση - Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Από σήμερα το πρωί κυκλοφορεί στα ΜΜΕ παραπλανητική λίστα με τα εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνουν τα συστημικά κόμματα ως κρατική χρηματοδότηση στην οποία ψευδέστατα συμπεριλαμβάνουν και την Χρυσή Αυγή! Τονίζουμε και υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα μας δεν λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία (ούτε τώρα, ούτε και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις).

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Τρέμουν οι “αρχηγίσκοι” του κατεστημένου! Απέκλεισαν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο από το προεκλογικό ντιμπέιτ (BINTEO)

Το πόσο τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής το σαθρό κατεστημένο των πολικάντηδων αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά. Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο συνωμότησε και αποφάσισε τον αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την στημένη και ελεγχόμενη προεκλογική τους "τηλεμαχία".