Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής-Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: Περίοδος Καλοκαιριού περίοδος διαρρήξεων



Η Χρυσή Αυγή  παίρνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει  τους έλληνες πολίτες ότι θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί αυτή την περίοδο. Η καλοκαιρινή περίοδος είναι η καταλληλότερη για τους λαθροεισβολείς διαρρήκτες όπου στην προσπάθεια τους να μετακινηθούν από περιοχή σε περιοχή πραγματοποιούν διαρρήξεις με σκοπό την απόκτηση αυτοκινήτων, μετρητών, Η/Υ κ.α.  Συγκεκριμένα οι κατά τόπους τοπικές μας οργανώσεις σε ολόκληρη την περιφέρεια δέχονται τηλεφωνικές καταγγελίες από Έλληνες πολίτες οι οποίοι πέφτουν θύματα διαρρήξεων καθημερινά και ζητάνε την βοήθεια μας. Πέρα από τις επερωτήσεις που θα πραγματοποιήσουμε ως πολιτικό κόμμα, θα θέλαμε να σας  συμβουλέψουμε για την πρόληψη μέτρων προς αντιμετώπιση των διαρρήξεων.

Ενημέρωση


  • Βεβαιωνόμαστε πριν αποχωρήσουμε από το σπίτι ότι όλα τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κλειστά-κλειδωμένα.
  •  Δεν αφήνουμε σε καμία περίπτωση κλειδιά περιμετρικά της οικείας μας.
  • Αποφεύγουμε να συγκεντρώνουμε μεγάλα χρηματικά ποσά εντός της οικείας μας.
  • Κατά την διάρκεια της νύχτας πριν ασφαλίσουμε το σπίτι κάνουμε μια διακριτική βόλτα περιμετρικά του σπιτιού μας ώστε να παρατηρήσουμε πιθανές παράξενες κινήσεις αγνώστων, (σε περίπτωση που παρατηρήσουμε κάποια κίνηση τολμάμε και ενημερώνουμε τα κατά τόπους τμήματα εάν σας αγνοήσουν ενημερώνεται την Χρυσή Αυγή ώστε να ενεργήσει ως πολιτικό κόμμα, μέσα στα πλαίσια του νόμου).Μόλις διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχουν άγνωστοι και περίεργες κινήσεις περνάμε στην ασφάλεια του σπιτιού. Κλειδώνουμε πόρτες, παράθυρα και αφήνουμε κάποιο φως ανοικτό εντός και εκτός οικείας. Όταν νυστάξουμε δεν αφήνουμε την τηλεόραση ανοικτή. Ένας σκύλος εφόσον το επιτρέπει το περιβάλλον διαβίωσης  είναι πάντα ένας άγρυπνος φύλακας για το σπίτι.
Σε περίπτωση όπου πέσετε θύμα διάρρηξης ενημερώστε το Α.Τ. της περιοχής σας ώστε να διερευνήσει την υπόθεση, εάν σας αγνοήσουν αμέσως το καταγγέλλεται σε εμάς και πάλι ενεργούμαι ως πολιτικό κόμμα. Η Χρυσή Αυγή αφουγκράζεται τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη και είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή σε εγρήγορση παρόλο τις διώξεις, την τρομοκρατία και τις δολοφονίες στεκόμαστε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων στεκόμαστε όρθιοι διότι είναι χρέος μας, στεκόμαστε όρθιοι διότι η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα.

Βασίλης Μερτής