Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

Όπως γράψαμε προ ημερών, οι σιωνιστές της Γαλλίας θορυβήθηκαν από τα επεισόδια που έγιναν έξω από δύο συναγωγές του Παρισιού, κατά τη διάρκεια των πρώτων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά των σιωνιστικών εγκλημάτων στη Γάζα (στις οποίες συμμετείχαν κυρίως μουσουλμάνοι «μετανάστες») και απαίτησαν την απαγόρευση άλλων τέτοιων διαδηλώσεων. Ε, δεν πρόλαβαν να το απαιτήσουν και η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού (δηλαδή η γαλλική κυβέρνηση) ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε μια διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββάτο, δήθεν για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο, οι συγκεντρώσεις έγιναν παρά την απαγόρευση, στο Παρίσι,

την Μασσαλία, την Λιλ και σε τουλάχιστον δώδεκα ακόμα πόλεις.

Να σημειωθεί, πως τους πρώτους τρεις μήνες του 2014, περισσότεροι Εβραίοι από τότε που ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ το 1948, έχουν φύγει από τη Γαλλία, με κάποιους απ’ αυτούς να αναφέρουν ως βασικό λόγο τον αυξανόμενο αντισιωνισμό στη γαλλική κοινωνία.

Είναι προφανές, πως οι σιωνιστές έχουν αρχίσει να το χάνουν το παιχνίδι στην Ευρώπη, εξαιτίας των πολυάριθμων μουσουλμάνων, τους οποίους κουβάλησαν οι ίδιοι στην Γηραιά Ήπειρο για αλλοιώσουν τη  φυσιογνωμία της. Και τώρα γεύονται τους καρπούς των ανομημάτων τους!
 
 http://ethnikismos.net