Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Θέλουν δίκη «κεκλεισμένων των θυρών» - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Θέλουν δίκη «κεκλεισμένων των θυρών» - Το μήνυμα του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΣε απάντηση των κατά παραγγελίαν δημοσιευμάτων κάποιων ρουφιάνων του παρακράτους, που εξουσιάζει τη χώρα και το οποίο ευρίσκεται πίσω από τον παράνομο και αντισυνταγματικό διωγμό της Χρυσής Αυγής, πίσω από αυτήν την τυρρανική δίωξη φρονήματος, έχοντας την τιμή να είμαι ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δηλώνω ότι:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ και προπαντός ποιοι και γιατί έβαλαν ποιους να στήσουν αυτή την πολιτική σκευωρία.

Θέλουν μια δίκη «κεκλεισμένων των θυρών» με διαδικασίες συνοπτικές και δεν είναι τυχαίο ότι πριν ακόμη μας απαγγελθούν κατηγορίες ο Υπουργός Δικαιοσύνης του Σαμαρά δήλωνε ότι θα έχουμε μια... δίκαιη δίκη! Γνώριζε δηλαδή ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ότι θα παραπεμφθούμε σε δίκη!
Εάν αυτό δεν αποτελεί πολιτική παρέμβαση στην δικαιοσύνη, τότε τι είναι;
Αλλά τι να πει κανείς για τους μεγαλοπαράγοντες της παρέας Σαμαρά (Βορίδης κ.α.), οι οποίοι πριν ακόμη συλληφθούμε δημόσια δήλωναν για το ότι θα προφυλακισθούμε, αλλά και γιατί θα κατηγορηθούμε!
Τα παπαγαλάκια τους, οι «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» γράφουν πότε θα γίνει (!) η δίκη μας, χωρίς να γνωρίζουν τι θα λέει το βούλευμα. Ή μήπως γνωρίζουν;
Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο «πλύσης εγκεφάλου» από κανάλια και φυλλάδες εναντίον μας και μετά από εκατοντάδες τηλεδίκες - καταδίκες θέλουν μια δίκη γρήγορα και στα μουλωχτά. Για να μην φανεί η Αλήθεια.
Ε, λοιπόν, δεν θα τους περάσει!
Πέμπτη 24 Ιουλίου
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ