Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην τελετή Τιμής των Θερμοπυλών


 Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε μέσα από τα κελιά της Τιμής το αγωνιστικό του μήνυμα στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών.

"Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες
Επί 25 ολόκληρα χρόνια το Κίνημά μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, σ' αυτόν εδώ τον καθαγιασμένο, από την Θυσία των Μεγάλων Νεκρών, τόπο διοργανώνει μία Τελετή. Μία Τελετή Τιμής και Μνήμης. Επί 25 χρόνια είχα την τιμή να είμαι παρών σ' αυτή την τελετή. Αυτή την χρονιά, όμως, ένα αντεθνικό καθεστώς δεν μου επιτρέπει την φυσική μου παρουσία στον τόπο αυτό, δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι ανάμεσά σας. Βρίσκομαι στην φυλακή, άδικα, παράνομα, χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη. Στην πραγματικότητα δεν πληρώνουμε για κανένα αδίκημα. Πληρώνουμε ότι τολμήσαμε σε μια πολιτεία σαπισμένη, σε μια πολιτεία διεφθαρμένη, να παραμείνουμε όρθιοι, να παραμείνουμε Έλληνες, να εκφράσουμε την οργή και το δίκιο του μέσου Έλληνα πολίτη ενάντια στα όσα συμβαίνουν και σχεδιάζονται εναντίον του.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Σ' αυτόν εδώ ακριβώς τον ιερό τόπο πριν 2494 χρόνια κάποιοι εκλεκτοί, 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς με επικεφαλής τον Λεωνίδα και τον Δημόφιλο έχυσαν το αίμα τους. Αλήθεια, το εθιμικό κράτος των ημερών μας, το ψευτορωμαίικο πως τιμάει αυτούς τους Μεγάλους Νεκρούς; Μήπως έρχεται κανένα στρατιωτικό άγημα να αποδώσει τιμές στις Θερμοπύλες; ΟΧΙ! Τίποτε, λησμονιά! Και η Χρυσή Αυγή που έρχεται; Θεωρείται από το λεγόμενο πολιτικά ορθό κατεστημένο, «έγκλημα» και έχουν βάλει ακόμα και μέσα στην δικογραφία εις βάρος μας τις τελετές προς τιμήν των Νεκρών των Θερμοπυλών. Τιμήσαμε τον Λεωνίδα και τους 300, τον Δημόφιλο και τους 700 Θεσπιείς, εάν τιμούσαμε τον Εφιάλτη όχι μόνο δεν θα βρισκόμασταν φυλακή, αλλά ίσως να είμασταν και ξεχωριστοί, τιμημένοι από το προδοτικό κατεστημένο.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες
Αυτή εδώ η συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης, δεν είναι συγκέντρωση πολιτική, δεν είναι συγκέντρωση κομματική. Είναι μια Μυσταγωγία, εδώ κοινωνάμε Ελλάδα, κοινωνάμε Πατρίδα, κοινωνάμε την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους. Χαιρετώ όλους εσάς, που παρά τις διώξεις, παρά το κλίμα των διωγμών, παρά τη λάσπη είστε σήμερα παρόντες στις Θερμοπύλες για να αποδείξετε ότι η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει. Όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Και όλοι εσείς από την θέση που βρίσκεστε και όλοι εμείς από τα κελιά της Τιμής, τα οποία βρισκόμαστε, φυλάμε μικρές Θερμοπύλες και, να γνωρίζουν, ότι θα τις φυλάμε μέχρι το τέλος.
Όπως γνωρίζετε, με μία πολιτική σκευωρία φυλάκισαν τόσο εμένα όσο και τους Συναγωνιστές Βουλευτές που βρίσκονται στην φυλακή, αλλά και απλούς αγωνιστές του Κινήματος. Σε μία δίωξη φρονήματος, γιατί είμαστε Εθνικιστές, γιατί παραμένουμε απροσκύνητοι και ασυμβίβαστοι.
Ευρίσκομαι σε ένα κελί, αλλά οι εχθροί μου μπόρεσαν να φυλακίσουν μόνο το σώμα μου. Η ψυχή μου είναι ελεύθερη και είναι δίπλα σας, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σ' αυτή την Ιερή Στιγμή. Έτσι, λοιπόν, όπως κάθε χρονιά μαζί σας τιμώ την μνήμη των Μεγάλων Νεκρών και σας καλώ να συνεχίσετε τον Αγώνα, γιατί ο Αγώνας είναι η Τιμή στους Νεκρούς και τίποτε άλλο. Σας χαιρετώ όλους και σας καλώ στον Αγώνα τον καλό.
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Χρυσή Αυγή"