Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα

Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα
Τον Γιώργο τον γνώρισα πριν ένα χρόνο - τέλη του '12 σε μία πεζοπορία - ξημέρωμα, λίγο πριν ο ήλιος ανατείλει. Κράτησα για πάντα μέσα στην καρδιά μου το χαμόγελο, το καθαρό βλέμμα, το καλό παιδί. Το πιο καλό παιδί της Χρυσής Αυγής.
Τον Μάνο τον είδα για πρώτη φορά απόψε.  Η πιο γενναία, γαλήνια και ήρεμη μορφή που συνάντησα ποτέ σ' αυτόν τον κόσμο. Η εικόνα του χάραξε βαθιά την ψυχή μου για πάντα. Ένας Έλληνας που στάθηκε γενναίος, γαλήνιος και ήρεμος απέναντι στον θάνατο.

Λίγος ο χρόνος που σταθήκαμε ο ένας στο πλευρό του άλλου, που ατενίσαμε τον ίδιο ορίζοντα, στον όμορφο αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Μάνο και Γιώργο λίγος ο χρόνος, όμως γεμάτος όνειρα, μνήμες και στιγμές ωραίες. Σε λίγο χρόνο σας νιώσαμε αδέρφια, δικούς μας ανθρώπους, δική μας οικογένεια.
- Πριν λίγο είπαν σε κάποιο κανάλι πως η αδερφή του Γιώργου ζει την ζωή της με χρόνιο πρόβλημα υγείας. Ο Γιώργος ήταν γι' αυτή το στήριγμα και το χαμόγελο. Όλων μας χρέος από σήμερα να γίνουμε εμείς ο μεγάλος αδερφός, το στήριγμα, το χαμόγελο -
Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής πενθούν σήμερα, πενθούν για τα μικρά τους αδέρφια, πενθούν για την Πατρίδα που χάνεται, έρμαιο σε χέρια ποταπών ανθρώπων.
Το όραμα το δικό σας όμως, το δικό σας χαμόγελο, η δική σας ανάμνηση θα είναι πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς θα φωτίζει τις ελληνικές καρδιές μας. 
Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σύμβολα της ενότητας και της αγάπης για την Πατρίδα, του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Χρυσή Αυγή
1η Νοεμβρίου 2013


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dikh-sas-anamnhsh-pujida-kai-faros-pou-se-kairous-skoteinous-fwtizei-thn#ixzz2jeEJBSq2