Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Διανομή εφημερίδων στο λιμάνι της Κυλλήνης


Με καλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Βάρδας  στο Λιμάνι της Κυλλήνης, με τη στήριξη αντιπροσωπείας της Τ.Ο. Πύργου, κατά την οποία μοιράστηκε  ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας.
Τα μέλη μας διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια, στην αποβάθρα του λιμανιού της Κυλλήνης, μέσα σε θερμό κλίμα από πλευράς ταξιδιωτών, κάτι που αποτελεί άλλη μια τρανταχτή επιβεβαίωση των δημοσκοπήσεων που θέλουν την Χρυσή Αυγή ως το γνήσιο λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα με ανοδικές τάσεις.


Οι συναγωνιστές είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και με κατοίκους της Κυλλήνης  και να ακούσουν τα παράπονά τους, αναφορικά με τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής που, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα μαστίζεται από τις πολιτικές που ακολουθεί η δικομματική  συμμορία του μνημονίου. Tέλος οι συναγωνιστές για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες, αντικατέστησαν την Ελληνική σημαία στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου σε στάση προσοχής, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.  Η άκρως ενθαρρυντική ανταπόκριση  κατοίκων και ταξιδιωτών, γέμισε τους συναγωνιστές με επιπλέον δύναμη για να συνεχίσουν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη.