Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Καταγγελία του Βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη κατά της προστατευόμενης από το κράτος εγκληματικής οργάνωσης των "αναρχοαυτόνομων αντεξουσιαστών"




Καταγγέλω στο λαό της Αχαΐας το μασόνο και δούλο των Εβραιοσιωνιστών Δένδια, για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια στα εγκλήματα που διαπράττουν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι ως "αναρχοαυτόνομοι αντεξουσιαστές" με σκοπό την κατατρομοκράτηση των μελών και των οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Ο επίορκος και προσκυνημένος Δένδιας, έχει δώσει εντολή στους επίσης επίορκους εισαγγελείς και αστυνομικούς διευθυντές, που τρέμουν για τη θεσούλα τους, να καλύπτουν και να προστατεύουν αυτήν την εγκληματική οργάνωση του παρακράτους, που είναι σπιτωμένη σε δύο δημόσια κτήρια της Πάτρας, όπου εκεί τα μέλη της προετοιμάζουν την εγκληματική τους δράση και παράλληλα διακινούν μεταξύ τους, αλλά και κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αυτοί οι εγκληματίες εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται απόειδικούς σ'αυτό το είδος δράσεως, που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ.


Επίσης καταγγέλω τον απατεώνα πολιτικάντη Σαμαρά, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, για επαγγελματία ψεύτη, διότι σε προγραμματικές του δηλώσεις εκραύγαζε επί λέξει ότι θα κατέβαζε τις κουκούλες των αναρχικών, αλλά μετά τις εκλογές, το μόνο που κατέβασε ήταν τα παντελόνια του.

Ως πότε ο Λαός των Ελλήνων θα ανέχεται αυτό το κράτος της ντροπής, της ανομίας και του εθνικού εξευτελισμού;

Παρεπιπτόντως, δηλώνω ότι επίσημοι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα, αρμόδιοι για αποιαδήποτε δήλωση, είναι ο εκλεγμένος βουλευτής και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας. Οποιαδήποτε δήλωση ή συνέντευξη οποιουδήποτε, με οποιαδήποτε ιδιότητα και αν επικαλείται, δεν δεσμεύει το Λαϊκό Σύνδεσμο.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - ΑΒΡΑΜΗΣ 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ