Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Από τη δράση της τοπικής μας. Ομιλία των συναγωνιστων Μπαρμπαρούση Κων/νου, Αρβανίτη Μιχαήλ, Ρήγα Χρήστου και διανομή τροφίμων.

Στα γραφεία της Τοπικής μας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τους βουλευτές Αιτωλ/νίας Μπαρμπαρούση Κων/νο και Αχαΐας Αρβανίτη Μιχαήλ, καθώς και διανομή τροφίμων στους φίλους και υποστηρικτές.

Οι ομιλητές βουλευτές και ο υπεύθυνος περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του κόμματος Χρήστος Ρήγας, με μία φωνή υποστήριξαν το έργο της Χρυσής Αυγής και τόνισαν ότι κάθε προσπάθεια περιθωριοποίησης της δράσης της θα πέφτει στο κενό. Η δύναμη της Χρυσής Αυγής διαρκώς δυναμώνει και σύντομα θα βρίσκεται σε τροχιά εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα λαϊκής βάσης και πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων που καθημερινά δοκιμάζονται από την τρόικα.  

Η συμμετοχή του κόσμου, για μια φορά ακόμη, ξεπέρασε κάθε αναμενόμενο. Η αίθουσα δεν χωρούσε τον κόσμο που παρευρέθηκε, με αποτέλεσμα η ομιλία να πραγματοποιηθεί από το μπαλκόνι και να κλείσει το ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Γούναρη. Η Τοπική Οργάνωση Πάτρας, ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν στα γραφεία μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε πράξη την ιδεολογία μας που είναι η συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους συμπατριώτες μας.

Οι διανομές τροφίμων θα συνεχίζονται και επ’ αυτού θα εκδίδονται σχετικές ανακοινώσεις.  
 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:


 









 Ομιλίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Κυριακή ώρες 20:00 - 22:00
Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
Δημ Γούναρη 54
τηλ. 6948550798