Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ανοιχτή εκδήλωση στο Παναιτώλιο Αγρινίου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου στο Παναιτώλιο Αγρινίου, χθες Σάββατο 06/07/2013, με επίσημο καλεσμένο τον βουλευτή Ευβοίας συναγωνιστή Νικόλαο Μίχο. 

Από νωρίς το απόγευμα, τα μέλη του μετώπου νεολαίας ξεκίνησαν της εργασίες για τον καλλωπισμό του χώρου της πλατείας και όλα ήταν έτοιμα για την εκδήλωση.
Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής, μέλος της κεντρικής επιτροπής Κ. Ντάικος και ανέλυσε τους λόγους της ραγδαίας ανόδου του κινήματος.
Ο συναγωνιστής, εξίσου μέλος της κεντρικής επιτροπής Λ. Σταθόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε "ότι δυστυχώς τα ελληνόπουλα δεν έχουν την τύχη να δεξιώνονται από τον πρωθυπουργό, ακόμη κι αν διαπρέπουν, όπως στην περίπτωση του Χαράλαμπου Ιωάννου.
Ο συναγωνιστής, τομεάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χ. Ρήγας εξήρε την μαχητικότητα και το ήθος που διέπει τον Χρυσαυγίτη, κατακεραυνόνοντας το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. 
Στη συνέχεια ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κ. Μπαρμπαρούσης μετέφερε την τραγική κατάσταση και υποκρισία που επικρατούν στο κοινοβούλιο, αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής και  υπογράμμισε πως: εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν θα σας προδώσουμε ΠΟΤΕ!
Τέλος, το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Ν. Μίχος, που με την παρρησία του λόγου του ξεσήκωσε το κοινό. Ανέλυσε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και ζήτησε την παραίτηση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ για την αποτυχία του και στην περίπτωση των αλβανών δραπετών.
Στη συνέχεια και ως είθισται, ψάλαμε σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο, κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για τον ηρωικό Αστυνομικό Γεώργιο Ανδριτσόπουλο, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους αλβανούς εγκληματίες και κλείσαμε την εκδήλωση με τον ύμνο του κινήματος.