Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ

Μετά την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας όπου απειλείται πλέον η εδαφική μας ακεραιότητα, όπου η δημόσια περιουσία εκποιείται και ο ενεργειακός πλούτος δεσμεύεται, οι Έλληνες οδηγούνται στις κάλπες στις 17 Ιουνίου, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, τρεμάμενοι συνταξιούχοι- από το πάλαι ποτέ ‘’περήφανοι γηρατειά’’ άνθρωποι όλων των ηλικιών, στα όρια της εξαθλίωσης και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, θα συνωστισθούν στα εκλογικά κέντρα, αναζητώντας διέξοδο στην παθογένεια και το τέλμα.
   Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται για νέους συνεχείς αγώνες, για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. 38 χρόνια επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, για νέα ξεκινήματα, για επανίδρυση του κράτους, για υποκριτικές παραδοχές ότι δήθεν πήραν το ‘’ μήνυμα’’, και ακροβατικές κωλοτούμπες από το κόμμα του ενός, στο κόμμα του άλλου, απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια ότι συσσωρεύθηκε πολλή βρωμιά στα καθαγιασμένα χώματα της πατρίδας μας.
   Ξεσηκωθείτε και πυκνώστε τις τάξεις του εθνικιστικού Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής. Στηρίξτε το μόνο κόμμα που το σύνολο του σαθρού και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος με την αμέριστη βοήθεια των Μ.Μ.Ε. και των καλοβολεμένων δημοσιογράφων, εξαπολύει καθημερινές λυσσώδεις επιθέσεις. Αναρωτήσου, γιατί αυτή η βίαιη και ανελέητη επίθεση. Είναι γιατί ο πλούτος που συσσωρεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια στις τσέπες όλων αυτών, δεν τους αρκεί. Θέλουν να συνεχίσουν την αφαίμαξη του λαού μας, γιατί η πλεονεξία τους δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.
  Το τέλος της αδηφάγου πορείας τους έφθασε. Η Νέμεσις τους περιμένει… Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, για εκλογικούς αντιπροσώπους, επισκεφτείτε τα γραφεία του κόμματος μας Γερμανού 128, Σάββατο 16 Ιουνίου. Στηρίξτε τις προσπάθειες μας ενώνοντας τις δυνάμεις μας!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥ 128 ΤΗΛ.΄6986180102

 

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

H Χρυσή Αυγή στην Τατάρνα Ευρυτανίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κλιμάκιο μελών της Χρυσής Αυγής παρευρέθη στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέσθει στην Τρύπα της Τατάρνας, ανήμερα των Αγίων Πάντων, εις μνήμην των Πατριωτών που ρίφθηκαν στο βάραθρο κατά την προετοιμασία του συμμοριτοπόλεμου. Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής Στέφανο Τιμής και Μνήμης κατέθεσε ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης.
Σε μια εποχή που άλλοι «κρατούν το όπλο παραπόδα», άλλοι δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω από το σύνταγμα των Κορυσχάδων και άλλοι καλούν σε αντάρτικο, εμείς ως Χρυσαυγίτες δηλώνουμε: Δεν Ξεχνώ! Διότι λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει!

                                                                                                                                                                                                               

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Απάντηση Μπαρμπαρούση : Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Το «τεράστιο» πολιτικό του ήθος απέδειξε, σήμερα ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μακρυπίδης, με επιστολή που έστειλε προς: κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξηρομέρου, τα στελέχη τοπικής Αυτοδιοίκησης Ξηρομέρου, Συνεταιριστικά στελέχη Ξηρομέρου και στελέχη του Πολιτιστικού κινήματος Ξηρομέρου, για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Παραπονούμενος πως «δεν μπόρεσε να αγιάσει στον τόπο του», τουτέστιν να ξαναεκλεγεί βουλευτής, διότι ανταυτού άλλοι συνυποψήφιοι του επιλεχτήκαν από τους Ξηρομερίτες.
Ουδόλως βεβαίως, με απασχολούν τα μαχαιρώματα των «συντρόφων», αναμενόμενα ελείψει κουτάλας!
Αφορμή για την παρούσα απάντηση, είναι ο σχολιασμός του εκλογικού αποτελέσματος, που έκανε ο κ. Μακρυπίδης και αφορά το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκα βουλευτής. Το σχόλιο έχει ως εξής: «Επιλογή «Θυμού και αγανάκτησης» και όχι ωριμότητας, νηφαλιότητα και υπευθυνότητας όσων στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές Χρυσή Αυγή».
Κύριε Μακρυπίδη, τόσα χρόνια είδαμε τους ωρίμους, τους νηφάλιους και τους υπευθύνους πως μας κατάντησαν, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!
Επιτέλους σταματήστε να προσβάλατε τη νοημοσύνη των συμπατριωτών μου.
Όσον αφορά τον περεταίρω σχολιασμό, στο πρόσωπό μου, με την περίφημη φράση του Χαριλάου Τρικούπη «Ανθ’ ημών Γουλιμής», κρίνεται ως ατυχής!
Μόνο ένας αλαζών και παράφρων θα ανήγαγε εαυτόν ως «Τρικούπη του σήμερα»! Πράγματι, δεν γνωρίζω εάν ο Μιλτιάδης Γουλιμής κατάφερε να κάνει κάτι με τους «λύκους», εγώ ωστόσο θα αγωνιστώ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Υπ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Κων/νος Μπαρμπαρούσης.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ενημερωτική δράση στο Αιτωλικό

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η σημερινή μας δράση, στην πόλη του Αιτωλικού, ενάντια στην εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή. Κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών του πυρήνα Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε από νωρίς στην πόλη, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, μετά από αλλεπάλληλες προσκλήσεις των πολιτών της. Με επικεφαλής τον βουλευτή του νόμου συναγωνιστή Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο και τους συνυποψήφιους Κωνσταντίνο Ντάικο – Λεωνίδα Σταθόπουλο, πορευτήκαμε στους κεντρικούς δρόμους μοιράζοντας σχετικό υλικό και δονώντας την ατμόσφαιρα με συνθήματα που έκαναν πράγματι, ως φαίνετε και στης φωτογραφίες, τους κατοίκους να αναθαρρήσουν.